MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δύο σπουδαίοι σκηνοθέτες στο Capitol Ζέφυρος

Με αφορμή την πρόσφατη απώλεια του δημιουργού των θρυλικών ταινιών του Ιαπωνικού κινηματογράφου, η NEW STAR κάνει ένα αφιέρωμα στον Ναγκίσα Οσίμα, προβάλλοντας το αριστούργημά του «Καλά Χριστούγεννα κύριε Λώρενς» από 07/02 έως 13/02 καθημερινά στις 18:00 στον κινηματογράφο CAPITOL ΖΕΦΥΡΟΣ(Ιουλιανού & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα τηλ. 2103462677 πολυχώρος Athenian Capitol – Μουσείο αυτοκινήτου,3oς όροφος σταθμός Βικτώρια). Ο David Bowie υποδύεται έναν γεννημένο αρχηγό στην ταινία του Oshima και τον υποδύεται σαν γεννημένο αστέρι του κινηματογράφου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Kim Ki NtoukΕπίσης, σε έναν αγαπημένο Κορεάτη σκηνοθέτη των Ελλήνων σινεφίλ, που αυτές τις ημέρες προβάλλεται με επιτυχία η ταινία του “Pieta” βραβευμένη με το ΧΡΥΣΟ ΛΕΟΝΤΑ στο περσινο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΝΕΤΙΑΣ, και που η NEW STAR έχει καλέσει στο παρελθόν στην Ελλάδα παρουσιάζοντας το σύνολο του έργου του, συνεχίζουμε το αφιέρωμα αυτής της εβδομάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν τις είδαν ή επιθυμούν να τις ξαναδούν αλλά και σε όσους τώρα γνωρίζουν τον ΚΙΜ ΚΙ ΝΤΟΥΚ κι επιθυμούν να δουν παλαιότερες ταινίες του.

1) «ΤΟ ΝΗΣΙ». Η σημαντικότερη ταινία της πλούσιας φιλμογραφίας του Κιμ Κι Ντουκ προβάλλεται από 07/02 έως 13/02 καθημερινά στις 20:00 επίσης στον κινηματογράφο CAPITOL ΖΕΦΥΡΟΣ. Ένα αποκαλυπτικό σοκ για τους ανθρώπους του κινηματογράφου παγκοσμίως αλλά και για το ευρύτερο κοινό, καθιέρωσε αμέσως τον Κιμ Κι Ντουκ ως έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους δημιουργούς, προπομπός ενός ολόκληρου ποταμού από νέους Κορεάτες δημιουργούς.

2) «BAD GUY» επίσης στον CAPITOL ΖΕΦΥΡΟΣ. Η πιο τολμηρή δημιουργία του Κιμ Κι Ντούκ από 07/02 έως 13/02 καθημερινά στις 21:30. Μία κοφτερή ματιά στη σκοτεινή πλευρά του Κορεάτικου θαύματος αλλά και της ανθρώπινης ψυχής. Το Bad Guy, συνοψίζει την θεώρηση και σταθερή ενασχόληση του Κιμ Κι Ντουκ, με τους παρίες του θαύματος των οικονομικών Τίγρεων της Ασίας.

Δείτε το τρέιλερ.

 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b