MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βαμπίρ στο “Βυζάντιο” η καυτή Gemma Arterton (trailer)

Με θρίλερ για βρικόλακες επιστρέφει ο σκηνοθέτης Neil Jordan 20 χρόνια μετά την μεγάλη του επιτυχία “Συνέντευξη με ένα βρικόλακα” με πρωταγωνιστές τους Brad Pitt και Tom Cruise. Τώρα οι βρικόλακες επιστρέφουν με την ταινία του Byzantium, μόνο που πρωταγωνιστικό δίδυμο θα είναι δύο γυναίκες, η Gemma Arterton και η Saoirse Ronan.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Gemma Arterton, που είχε εμφανιστεί στο Quantum of Solace ως ένα ακόμα σέξι Bond girl, βλέπει την καριέρα της να ανθίζει τον τελευταίο καιρό, καθώς η τελευταία ταινία της, Hansel and Gretel: Witch Hunters, σημειώνει αξιόλογη εισπρακτική επιτυχία. Σε αυτήν η Gemma κάνει τον φονιά μαγισσών, ενώ στο Byzantium παραμένει στον χώρο του υπερφυσικού και στον χώρο των δολοφόνων, αλλά τώρα κάνει ένα φονικό βαμπίρ που πίνει αίμα για να διατηρήσει την αιώνια νεότητά της.

Βέβαια, ο τίτλος δεν αναφέρεται στη Βυζαντινή αυτοκρατορία. Όπως μπορείτε να δείτε στο trailer της ταινίας, το Byzantium είναι το όνομα ενός ξενοδοχείου. Στο πλευρό της Gemma Arterton βρίσκεται η Saoirse Ronan, ως κόρη της κι επίσης βαμπίρ. Μάνα και κόρη σχηματίζουν ένα εξαιρετικά θανατηφόρο δολοφονικό δίδυμο.

 
 
 
 
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/A6Y1gKaCltY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b