MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συνταρακτικό! Σουηδός δικάζεται για τον φόνο της φίλης του- Σαδομαζοχιστικό ερωτικό παιχνίδι σε στυλ “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι”!

Ένας Σουηδός δικάζεται για τον φόνο της φίλης του. Η κοπέλα φαίνεται ότι σκοτώθηκε κατά την διάρκεια ενός άγριου σαδομαζοχιστικού παιχνιδιού στο στυλ των “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι”, αλλά, όπως αποδεικνύεται πολύ πιο ακραίου από τις ερωτικές σκηνές που περιγράφει το μυθιστόρημα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο 31χρονος Σουηδός είχε ερωτική σχέση με μια 28χρονη Γερμανίδα, φοιτήτρια από ανταλλαγή στην Σουηδία. Η κοπέλα χτυπήθηκε με δείκτη μαυροπίνακα, σαν αυτούς που κρατάνε οι δάσκαλοι, 123 φορές. Βρέθηκε δεμένη με καλτσόν και προφυλακτικά.

Ο Σουηδός δήλωνε ότι ήταν ο “αφέντης” και η 28χρονη μια πρόθυμη “υποτακτική” στα παιχνίδια τους. Ωστόσο, το ημερολόγιο της κοπέλας αφήνει να εννοηθεί το αντίθετο: “Είχες πει κάποτε ότι δεν ήθελες να με δεις να πονάω πραγματικά. Είμαι υπoταγμένη, αλλά δεν είμαι μαζοχίστρια”.

Το τραγικό συμβάν είχε συμβεί τον Οκτώβριο στην Βόρεια Σουηδία. Όταν η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της, ο 31χρονος κάλεσε ασθενοφόρο. Η 28χρονη έμεινε στην εντατική 2 μέρες, μέχρι που εξέπνευσε. Τώρα ο Σουηδός παραπέμπεται σε δίκη για τον φόνο της συντρόφου του. Είχε πάθει τεράστια ζημιά στον εγκέφαλο, καθώς οι αναπνευστικές της οδοί είχαν υποστεί φραγμό.


 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b