MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Daniel Day Lewis: Έπρεπε να βάζαμε την Ακρόπολη δίπλα στον Lincoln στην αφίσα της ταινίας!

Επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης «κεκλεισμένων των θυρών», έκανε ο Daniel Day Lewis. Τον συνόδευε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Ο ενθουσιασμός του ήταν μεγάλος, καθώς δήλωσε χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφο: “Ακρόπολη, το σύμβολο της δημοκρατίας! Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει κάπου και στην αφίσα της ταινίας μια μικρή Ακρόπολη μαζί με τον Lincoln”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο διάσημος ηθοποιός έδειξε πολύ ενδιαφέρον για τον ελληνικό πολιτισμό και στάθηκε με πολύ ενδιαφέρον στην περίφημη αίθουσα των Αρχαϊκών, στις Καρυάτιδες, καθώς και στην αίθουσα των Παρθενώνειων Γλυπτών, στο ανώτερο επίπεδο του Μουσείου.

Ο Daniel Day Lewis δηλώνει φίλος της Ελλάδας. Την έχει επισκεφθεί αρκετές φορές και κατά τη διάρκεια της ξενάγησης δήλωσε: «Καιρός να ξανανέβω στην Ακρόπολη, γιατί πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταία φορά».

Μετά την ξενάγηση αναχώρησε για γνωστό εστιατόριο της περιοχής, όπου γευμάτισε. Πριν φύγει από την Αθήνα, ο κορυφαίος ηθοποιός έσπευσε να δει για άλλη μια φορά και να αποχαιρετήσει τα παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b