MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νυμφομανής για τον Trier και σύζυγος για τον Costner η καυτή Connie Nielsen!

Η καυτή Δανέζα Connie Nielsen, που έχει παίξει σε πολλές ταινίες, όπως ο Δικηγόρος του Διαβόλου και στο Μονομάχο, κάνει νέο μεγάλο comeback, καθώς θα πρωταγωνιστήσει σε δύο σημαντικές παραγωγές. Η μία είναι το νέο θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Kevin Costner, με σκηνοθέτη τον McG. Και η άλλη, η τολμηρή ταινία Nymphomaniac του συμπατριώτη της Lars von Trier.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στο θρίλερ με τον Kevin Costner, το οποίο είχε προσωρινά τον τίτλο Three days to kill, αλλά πιθανότατα θα αλλάξει, το σενάριο  το έχουν γράψει ο γνωστός Luc Besson (Νικίτα, Το πέμπτο στοιχείο, Leon the professional) και τον Adi Hasak. Είναι μια περιπέτεια για μυστικούς πράκτορες. Ο Costner είναι ένας άρρωστος πράκτορας που σκοπεύει να αποσυρθεί. Αλλά του δίνεται η ευκαιρία να πάρει ένα πειραματικό φάρμακο, προκειμένου να θεραπευθεί, με αντάλλαγμα να κάνει μια τελευταία αποστολή. Όμως, το φάρμακο έχει περίεργες παρενέργειες.

Στην ταινία αυτή η Connie Nielsen θα ερμηνεύσει την πρώην σύζυγο του Costner. Η σέξι Amber Heard θα παίξει την γυναίκα που θα παρουσιάσει στον Costner την επιλογή να πάρει μέρος στην θεραπεία. Επίσης, στο καστ συμμετέχει και η Hailee Steinfeld (η μικρούλα που έπαιζε μαζί με τον Jeff Bridges στο “Αληθινό θράσσος” των αδερφών Coen), η οποία θα παίξει την κόρη του Costner.

Παράλληλα, είναι μέσα στο καστ της ταινίας Nymphomaniac. Η νέα ταινία του Trier έχει θέμα της την ερωτική ζωή μιας γυναίκας από τα παιδικά της χρόνια μέχρι την περίοδο των πενήντα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε δύο εκδοχές, σε ελαφρύ πορνό και σε σκληρό. Ο παραγωγός της ταινίας του Trier δήλωσε ότι θα είναι «πολύ διασκεδαστική, πολύ ερωτική, αλλά και πολύ αστεία». Ο ίδιος ο Trier μιλάει για μια ταινία «ερωτικής γέννησης» και «σεξουαλικής αφύπνισης».

Το ρόλο της νυμφομανούς θα τον μοιρατούν τρεις γυναίκες, η μικρή Stacy Martin, η Uma Thurman και στη συνέχεια (όταν πια αρχίζει να γερνάει) η Charlotte Gainsbourg. Επίσης, στο έργο συμμετέχουν οι Shia LaBeouf, Stellen Skarsgard, Jamie Bell, Christian Slater, Willem Dafoe έχουν υπογράψει.

 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b