I Pagliacci – plugged in στο θέατρο Άνετον
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ Κασσάνδρα Δημοπούλου και ο Φίλιππος Μοδινός θα παρουσιάσουν την μουσικοθεατρική παράσταση «I Pagliacci – plugged in» στο δημοτικό θέατρο “Άνετον” απο τις 21 έως τις 30 Δεκεμβρίου.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΒασισμένη στη διάσημη όπερα του R. Leoncavallo I Pagliacci και την άγνωστη μπαρόκ όπερα L’Uccellatrice του N. Jommelli, η παράσταση ανεβαίνει με μια ανατρεπτική, hard rock ενορχήστρωση, πρωτότυπα κοστούμια και σκηνικά και ανερχόμενους νέους Έλληνες λυρικούς καλλιτέχνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων ζουν στη Θεσσαλονίκη.
Το θέμα του έργου πραγματεύεται μια κωμικοτραγική, σκοτεινή ιστορία για τους ηθοποιούς και τα πάθη τους, τα οποία μεταφέρονται από τη ζωή στη σκηνή και αντίστροφα. Οι πρωταγωνιστές της Commedia dell’Arte, ο Παλιάτσος, η Κολομπίνα και ο Αρλεκίνος, μπλέκονται σε μια ερωτική ιστορία που μπερδεύεται μεταξύ πραγματικότητας και θεάτρου, μέχρι που ένας φόνος θα ορίσει το τέλος της.
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία / Σκηνικά / Κοστούμια: Κασσάνδρα Δημοπούλου
Ενορχήστρωση: Φίλιππος Μοδινός
Ηλεκτρική κιθάρα: Sinnik Al
Παίζουν:
Κασσάνδρα Δημοπούλου, Φίλιππος Μοδινός, Σταύρος Γιαννούλης, Πέννυ Σωφρονιάδου, Απόστολος Ζωίδης, Δημήτρης Καρολίδης, Δημοσθένης Σταυριανός, Απόστολος Σωτηρούδης.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- 67ο ΦΘΚ: χαμένοι στην έρημο με συνοδοιπόρο τον Όλιβερ Λάσε
- The Rehearsal: 5 λόγοι να (ξανα)δούμε τη σειρά του Nathan Fielder, όσο περιμένουμε το You Can See Everything
- Hot or Not #241: Όλα όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
- Θεατής: «Γουτού Γουπατού» στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
- Σινεμά στο σπίτι: Όλα όσα χρειάζεσαι για την τέλεια ατμόσφαιρα