MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
08
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

I Pagliacci – plugged in στο θέατρο Άνετον

Η Κασσάνδρα Δημοπούλου και ο Φίλιππος Μοδινός θα παρουσιάσουν την μουσικοθεατρική παράσταση «I Pagliacci – plugged in» στο δημοτικό θέατρο “Άνετον” απο τις 21 έως τις 30 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Βασισμένη στη διάσημη όπερα του R. Leoncavallo I Pagliacci και την άγνωστη μπαρόκ όπερα L’Uccellatrice του N. Jommelli, η παράσταση ανεβαίνει με μια ανατρεπτική, hard rock ενορχήστρωση, πρωτότυπα κοστούμια και σκηνικά και ανερχόμενους νέους Έλληνες λυρικούς καλλιτέχνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων ζουν στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα του έργου πραγματεύεται μια κωμικοτραγική, σκοτεινή ιστορία για τους ηθοποιούς και τα πάθη τους, τα οποία μεταφέρονται από τη ζωή στη σκηνή και αντίστροφα. Οι πρωταγωνιστές της Commedia dell’Arte, ο Παλιάτσος, η Κολομπίνα και ο Αρλεκίνος, μπλέκονται σε μια ερωτική ιστορία που μπερδεύεται μεταξύ πραγματικότητας και θεάτρου, μέχρι που ένας φόνος θα ορίσει το τέλος της.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία / Σκηνικά / Κοστούμια: Κασσάνδρα Δημοπούλου
Ενορχήστρωση: Φίλιππος Μοδινός
Ηλεκτρική κιθάρα: Sinnik Al

Παίζουν:
Κασσάνδρα Δημοπούλου, Φίλιππος Μοδινός, Σταύρος Γιαννούλης, Πέννυ Σωφρονιάδου, Απόστολος Ζωίδης, Δημήτρης Καρολίδης, Δημοσθένης Σταυριανός, Απόστολος Σωτηρούδης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Κασσάνδρα Δημοπούλου


Παίζουν: Κασσάνδρα Δημοπούλου, Φίλιππος Μοδινός, Σταύρος Γιαννούλης, Πέννυ Σωφρονιάδου, Απόστολος Ζωίδης, Δημήτρης Καρολίδης, Δημοσθένης Σταυριανός, Απόστολος Σωτηρούδης.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Αλαντίν και τα Μαγικά Χριστούγεννα: Ένα μιούζικαλ για όλη την οικογένεια στο Μέγαρο
ΘΕΑΤΡΟ
Το ημερολόγιο ενός τρελού: Η παράσταση του Στάθη Λιβαθινού για 2η χρονιά στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
ΘΕΑΤΡΟ
Ζιζέλ: Μια διαδραστική μουσική και χορευτική εμπειρία για παιδιά στην Λυρική Σκηνή
ΘΕΑΤΡΟ
Μακριά νύχτα στη Γη του Νοντ, του Duncan Graham στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα
ΘΕΑΤΡΟ
Άμλετ*, του Ανδρέα Φλουράκη στο Θέατρο ΕΛΕΡ
ΘΕΑΤΡΟ
Το Ψέμα του Μυαλού, του Σαμ Σέπαρντ στο Σύγχρονο Θέατρο
ΘΕΑΤΡΟ
Ένα Κουκλόσπιτο, του Χένρικ Ίψεν στη Σκηνή Μπέκετ
ΘΕΑΤΡΟ
Mother Tongue: Ένας γυναικείος μονόλογος της Γεωργίας Τσαγκαράκη στο Theatre Of The No
Θεατρικά Νέα
Η «Ηλέκτρα» του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία - Πρώτες εικόνες από τις πρόβες
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Πατέρας, του Αυγούστου Στρίντμπεργκ στο Θέατρο Καλλιρόης
ΘΕΑΤΡΟ
Αυτή η νύχτα μένει: Η νέα παραγωγή του ΚΘΒΕ έρχεται στο Βασιλικό Θέατρο
ΘΕΑΤΡΟ
Τα άνθη του κακού, του Σέρχιο Μπλάνκο στο Θέατρο του Νέου Κόσμου