MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δυναμική πρεμιέρα για το Hobbit στο Box Office

Μετά από πολλές εβδομάδες που οι ίδιες και οι ίδιες ταινίες μονοπωλούσαν το top 3 του αμερικανικού Box Office, επιτέλους ήρθε μια πρεμιέρα που να ταράξει λίγο τα λιμνάζοντα ύδατα. Ο λόγος για το Hobbit- An Unexpected Journey του Τόλκιν, το πρώτο μέρος της τριλογίας prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών από τον ίδιο σκηνοθέτη, Peter Jackson.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, για το τριήμερο  14 με 16 Δεκεμβρίου, το Hobbit σημείωσε κέρδη της τάξης 84,7 εκατ. δολαρίων, τα οποία είναι πολύ μεγάλα, έστω κι αν οι προβλέψεις έκαναν λόγο για κέρδη της τάξης των 100 εκατ. δολαρίων το πρώτο ΠΣΚ προβολής της ταινίας.

Στο νούμερο 2 είναι η παιδική ταινία Rise of the guardians, στην οποία ένα κακό πνεύμα επιτίθεται στην Γη και οι “Φρουροί” ενώνουν τις δυνάμεις τους για να το αντιμετωπίσουν. Η ταινία κινουμένων σχεδίων σημείωσε κέρδη της τάξης των 7,4 εκατ. δολλαρίων.

Στην τρίτη θέση ξανά η ταινία του Spielberg Lincoln, για την ζωή του ηγέτη των ΗΠΑ κατά τον αμερικανικό εμφύλιο. Οι κριτικές για την ταινία και την ερμηνεία του Daniel Day Lewis είναι πολύ καλές κι έτσι η ταινία, παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν χτύπησε πρωτιά, βρίσκεται αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις του σινεφίλ κοινού της Αμερικής εδώ και αρκετές εβοδμάδες. Η ταινία σημείωσε κέρδη 7,2 εκατ. δολλάρια.

 
 
 
[iframe frameborder=”0″ width=”480″ height=”206″ src=”http://www.dailymotion.com/embed/video/xvwkwf” ]
«Ωραία Κοιμωμένη» του Μάρκο Μπελόκιο – Official… από thevideorama

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b