MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
14
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Έλληνες παραγωγοί απέκτησαν το δικό τους κατάστημα, χωρίς μεσάζοντες!

Το www.ebloko.gr δημιουργήθηκε πριν τρία χρόνια με σκοπό τη ΔΩΡΕΑΝ προβολή των προϊόντων των Ελλήνων παραγωγών και ιδιαίτερα εκείνων που δεν έχουν δυνατότητα προβολής με τα συνήθη διαφημιστικά μέσα. Σήμερα το ebloko.gr δημιούργησε το πρώτο εκθετήριο και πρατήριο προϊόντων Ελλήνων παραγωγών, στη Λεωφόρο Κηφισού.

Monopoli Team

Πρόκειται για ένα άτυπο συνεταιριστικό μαγαζί (συντηρείται με εισφορά 5% επί των πωληθέντων) που προβάλλει ΔΩΡΕΑΝ τα ελληνικά προϊόντα παρέχοντας συγχρόνως τη δυνατότητα αγορών σε ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ.

Στο πρατήριο διατίθενται ήδη εκατοντάδες προϊόντα από όλα τα μέρη της Ελλάδας, απευθείας από τους παραγωγούς, χωρίς μεσάζοντες, ενώ καθημερινά προστίθενται νέοι παραγωγοί με δεκάδες προϊόντα.

Το εκθετήριο-πρατήριο λειτουργεί σε ένα φιλικό χώρο 2000 τετραγωνικών μέτρων επί της λεωφόρου Κηφισού 18 (στο ύψος της κεντρικής λαχαναγοράς Αγ.Ιωάννη Ρέντη).

Το εκθετήριο λειτουργεί καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ και το Σάββατο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Προσοχή: Το πρατήριο δεν λειτουργεί με ωράριο καταστημάτων λιανικής. Λειτουργεί 6 ώρες καθημερινά. Δευτέρα έως
Παρασκευή από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ, και Σάββατο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα που εκτίθενται ή διατίθενται ανανεώνονται καθημερινά στην ιστοσελίδα ebloko.gr .

Για τα προϊόντα του πρατηρίου μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας. Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες
παραδίδονται την ίδια ή την επόμενη ημέρα (περισσότερες πληροφορίες στο ebloko.gr).

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b