MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Brad Pitt μεγάλος χαμένος στο Box Office

Την γλίτωσε από τον Mike Tyson, αλλά όχι κι από το Twilight, o Brad Pitt, που πρωταγωνιστεί στην ταινία Killing Them Softly. Το θέμα είναι πως στην πρεμιέρα της η νέα ταινία του Brad Pitt στο αμερικανικό Box Office δεν έχασε μόνο από το Twilight και από τον James Bond, που θα ήταν αναμενόμενο ίσως, έστω κι αν παίζονται αρκετό καιρό. Βγήκε έβδομη στην σειρά, κάτω από 6 ταινίες που δεν ήταν πρεμιέρες για το τριήμερο 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ξανά πρωτιά για το ζευγάρι Pattinson- Stewart. Η ρομαντική ταινία δράσης με βρυκόλακες και λυκανθρώπους, που σαρώνει τα εισιτήρια, σημείωσε κέρδη 17,4 εκατ. δολλαρίων.

Στην δεύτερη θέση και αυτήν την εβδομάδα ο James Bond. Το Skyfall, το οποίο είχε θριαμβευτική πορεία στην Ευρώπη πριν παιχτεί την προηγούμενη εβδομάδα τους αμερικανικούς κινηματογράφους, και αυτή τη φορά αρκέσθηκε στην δεύτερη θέση, με 17 εκατ. δολλάρια έσοδα.

Στην τρίτη θέση ξανά η ταινία του Spielberg Lincoln, για την ζωή του ηγέτη των ΗΠΑ κατά τον αμερικανικό εμφύλιο. Οι κριτικές αποθέωσαν την ταινία και ο Daniel Day Lewis θεωρείται από τα φαβορί για τα Όσκαρ. Η ταινία σημείωσε κέρδη  13,5 εκατ. δολλάρια.

Το Killing them softly,  ήταν η πρώτη πρεμιέρα που εμφανίσθηκε στο Box Office. Η νέα ταινία του Brad Pitt, του πρωταγωνιστή του “7” βρέθηκε στην έβδομη θέση, με κέρδη 7 εκατομμύρια δολλάρια. Όλα στο 7, λοιπόν, για τον Brad σε μια εβδομάδα που δεν είχε νέες προτάσεις ελκυστικές στο κοινό.


 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b