MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Anne Hathaway φαβορί για Όσκαρ!

Η ταινία Les Miserables προβλήθηκε στους κριτικούς της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Το μιούζικαλ που βασίζεται στο μυθιστόρημα “οι άθλιοι” του Β. Ουγκό έχει ένα μεγάλο φαβορί για το Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου και δεν είναι άλλη από την Anne Hathaway στον ρόλο της Fantine.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κριτικοί έμειναν άφωνοι από την εκπληκτική παρουσία της ηθοποιού, όταν τραγούδησε το “I Dreamed A Dream” κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που την έχρισαν φαβορί για το Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου.

Μαζί με τους Άθλιους προβλήθηκε και η ταινία Zero Dark Thirty, σε σκηνοθεσία της Kathryn Bigelow, η οποία αναφέρεται στο κυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αμερικανοί για την εξόντωση του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Η ταινία αναπαράγει την αναζήτηση του ηγέτη της Αλ Κάιντα κυρίως μέσα από τα μάτια μίας νεαρής αξιωματούχου της CIA, την οποία υποδύεται η Jessica Chastain, που βοηθάει στον εντοπισμό του.

Και οι δύο ταινίες είναι πολύ δυνατά χαρτιά για τα Oscar, ήδη από τώρα, πριν προβληθούν στους κινηματογράφους. Μάλιστα, η Jessica Chastain για πολλούς θα αναμετρηθεί με την άλλη νέα στον χώρο Jennifer Lawrence.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b