MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Δούκισσα Νομικού πρωταγωνίστρια σε ταινία

Μετά την Κάτια Ζυγούλη και την Ζέτα Μακρυπούλια, τώρα και η Δούκισσα Νομικού θα κάνει το μεγάλο βήμα και από το μόντελινγκ και τις φωτογραφήσεις θα κάνει σινεμά. Και μάλιστα, όχι με όποιον κι όποιον σκηνοθέτη, αλλά με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το μοντέλο θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στον βουλευτή πλέον Παύλο Χαϊκάλη και τον Νίκο Κουρή, γνωστό τόσο την τηλεόραση, αλλά και σπουδαίο ηθοποιό του Εθνικού Θεάτρου. Όσο για τον Νίκο Παναγιωτόπουλο είναι από τους πλέον καταξιωμένους και ποιοτικούς σκηνοθέτες του χώρου, ο οποίος στο παρελθόν έχει δείξει ότι τιμά τις ωραίες γυναίκες με αρκετά σέξι παρουσίες σε ταινίες,όπως Αυτή η νύχτα μένει (1999), Βeautiful people (2001), Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου (2002), Αθήνα- Κωνσταντινούπολη (2008).

Η Δούκισσα έχει πέσει λοιπόν σε καλά χέρια. Γι’ αυτό και δεν δυσκολεύθηκε να πει το “ναι”. “Η πρόταση μας έγινε πριν από ένα μήνα. Η Δούκισσα δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πει το ναι, καθώς όλο το καστ έχει να κάνει με καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου και απόλυτα επαγγελματίες”, δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» η μάνατζερ της Δούκισσας, Έλενα Χριστοπούλου.

To να χρησιμοποιείται ένα μοντέλο σε ταινία είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στον κινηματογράφο. Οι Αμερικανοί ειδικά χρησιμοποιούν κατά κόρον μοντέλα για τις ταινίες τους, με πάρα πολλά παραδείγματα, όπως η Gisele, η Olga Kurylenko, η Brooklyn Decker, ενώ η Uma Thurman και η Charlize Theron είχαν κάνει μοντέλα και πολλές άλλες.




Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b