MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα’ φτυσε απ’ το βάρος ντυμένος σαν Ρομποκόπ ο Tom Cruise!

Είναι βαριά, πολύ βαριά η στολή του Tom Cruise, ο οποίος παίζει τον στρατιώτη του μέλλοντος, με ρομποτικό εξοπλισμό του μέλλοντος, που σκοτώνει εχθρούς του μέλλοντος, δηλαδή τους εξωγήινους στην ταινία All You Need Is Kill. Ο διάσημος ηθοποιός ερμηνεύει σκηνές άγριας δράσης φορτωμένος με σιδερικά βάρους 30 κιλών, σε μια στολή που μοιάζει πολύ με Ρομποκόπ, δείχνοντας παράλληλα την τάση στους σχεδιασμούς του στρατιώτη του μέλλοντος.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Δυστυχώς όμως για τον Tom, ενώ οι ρομποτικές στολές υποτίθεται ότι θα ξεφορτώνουν βάρος από τον στρατιώτη, μιας και θα αναλαμβάνουν κινήσεις και λειτουργίες που θα υποκαθιστούν τον ανθρώπινο μυϊκό- τουλάχιστον έτσι λέγεται- αλλά όταν μιλάμε για ταινία, όλα αυτά είναι σκέτη απεικόνιση. Οπότε, ο ηθοποιός ήταν απλά φορτωμένος με το έξτρα βάρος των 30 κιλών στις σκηνές που είχε να γυρίσει.

Το αποτέλεσμα είναι να τα φτύσει ο Tom Cruise, όπως και οι άλλοι ηθοποιοί που “πολεμάνε” στο πλευρό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Tom και οι άλλοι ηθοποιοί κάνουν συνέχεια διαλείμματα, γιατί τα κουστούμια τους είναι πολύ βαριά. Σε μία σκηνή έχουν να τρέξουν σχεδόν ένα χιλιόμετρο φορτωμένοι με την στολή των 30 κιλών. Μετά, τους παίρνει ώρες να συνέλθουν.

Η ταινία γυρίζεται αυτήν την περίοδο στην Αγγλία και θα βγει στους κινηματογράφους το 2014. Σκηνοθέτης είναι ο Doug Liman, ενώ εκτός από τον Tom Cruise, πρωταγωνιστούν η Emily Blunt και ο Bill Paxton.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b