MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αγγλίδα και Ιρλανδός φάγανε τρεις μήνες για σεξ σε ταξί στο Ντουμπάι!

Όλα πάνε στραβά τελευταία στην 29χρονη Αγγλίδα Rebecca Blake. Εκεί που ήταν μια καλοπληρωμένη σύμβουλος προσλήψεων, με μισθό 100 χιλ. λίρες το χρόνο, έχασε ξαφνικά την δουλειά της και τη γη κάτω από τα πόδια της. Πήγε στο Ντουμπάι για να ξεδώσει, ήπιε λίγο παραπάνω, γνώρισε έναν Ιρλανδό μεταλοκολλητή, τον 28χρονο Conor McRedmond, το ένα έφερε το άλλο και βρέθηκαν μέσα σε ένα ταξί με έναν πουριτανό μουσουλμάνο οδηγό, ο οποίος τους κατήγγειλε στην αστυνομία ότι κάνανε σεξ μέσα στο ταξί του. Κι επειδή οι νόμοι στο Ντουμπάι είναι πουρατανικοί, τόσο η κοπέλα, όσο και το αγόρι, καταδικάσθηκαν σε τρίμηνη φυλάκιση, σε πρόστιμο και θα ακολουθήσει η απέλασή τους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Πακιστανός ταξιτζής, που τους έδωσε στην αστυνομία, δήλωσε ότι παρέλαβε το ζευγάρι μετά από ένα ολοήμερο μεθύσι. Όταν είδε από τον καθρέφτη του ταξί του ότι η 29χρονη είχε βγάλει την μπλούζα της αποφάσισε να απευθυνθεί στις αρχές. Βρήκε έναν αστυνομικό και τον κάλεσε να δει τι κάνουν οι δύο φουντωμένοι Ευρωπαίοι. Σύμφωνα με αυτόν και τον αστυνομικό, τους πιάσανε να κάνουν σεξ. Η πλευρά τους πάντως το αρνείται.

Οι δύο Ευρωπαίοι αρνήθηκαν την κατηγορία περί διάπραξης «απρεπούς πράξης μέσα σε ταξί» όταν εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ δήλωσαν ένοχοι για κατανάλωση αλκοόλ σε δημόσιο χώρο. Ο δικηγόρος τους δήλωσε ότι οι πελάτες του θα ασκήσουν έφεση.

Το Ισλάμ απαγορεύει στους μουσουλμάνους την κατανάλωση αλκοόλ. Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι μη μουσουλμάνοι μπορούν να καταναλώσουν αλκοόλ στα περισσότερα ξενοδοχεία και στα παραλιακά μπαρ. Επίσης, οι νόμοι του Ντουμπάι απαγορεύουν το σεξ εκτός γάμου. Κι όποιος διαπράξει αυτό το … αδίκημα μπορεί να φάει από έναν μήνα έως και 3 χρόνια στις φυλακές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b