MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δεν θέλει την Kristen Stewart για Bond girl ο Daniel Craig

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

H Kristen Stewart θέλει τρελά να γίνει ερωμένη του 007 σε κάποια ταινία, αλλά ο ίδιος ο Bond έχει τις αντιρρήσεις του. Η πρωταγωνίστρια του Twilight και του γνωστού ερωτικού σκανδάλου είπε ότι σίγουρα θέλει να γίνει κορίτσι του Bond. Όμως ο Daniel Craig, που ρωτήθηκε γι’ αυτό, είπε: “όχι, είναι στο Twilight” σε συνέντευξη του για αυστραλέζικο ραδιόφωνο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Για να μην πάει κανενός το μυαλό ότι Craig σνομπάρει την συγκεκριμένη σειρά ταινιών, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον 007 διευκρίνισε ότι το είπε γιατί οι δύο ταινίες ανταγωνίζονται η μία την άλλη. Μάλιστα, το Skyfall είχε πικρή εμπειρία του τι σημαίνει εμπορικά το Twilight αυτήν την εβδομάδα στο αμερικανικό Box Office, καθώς η ρομαντική ταινία με τους βρυκόλακες του έφαγε την πρωτιά και με μεγάλη διαφορά.

Γελώντας ο Βρετανός διευκρίνισε: “Δεν έχω προβλημα με την Kristen Stewart, απλά γίνομαι κακός.” Και ξεκαθάρισε ότι ο μόνος λόγος που το λέει αυτό είναι ο ανταγωνισμός που έχει η ταινία του με την ταινία της, που βγαίνουν μαζί. “Είμαστε σε άμεσο ανταγωνισμό μαζί τους. Και είμαι σίγουρος ότι θα ήταν ένα υπέροχο Bond girl” δήλωσε ο Craig, ο οποίος έτσι την έκανε γυριστή. 

Όμως, ποιός ξέρει. Ίσως να φοβάται ο Craig μην φέρει τον Robert Pattinson η Kristen Stewart, για να παίξει τον James Bond. Δύσκολο μεν, αλλά “Ποτέ μην ξαναπείς ποτέ” όπως λέει και τίτλος ταινίας του Bond (1983).

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
MagentaTV: Νέα σεζόν με κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, νέες πρωτότυπες παραγωγές, blockbusters και πολυαναμενόμενες σειρές
Cine News
4 ημέρες γεμάτες σινεμά στη Σάμο: Όσα θα δούμε στο 4o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ «Μεσογειακοί Διάλογοι»
Cine News
«Do You Love Me»: 70 χρόνια Βηρυτός μέσα από ένα καθηλωτικό κινηματογραφικό ταξίδι στη Στέγη
Cine News
Carte blanche στον Λάνθιμο, πρεμιέρες, μεγάλα αφιερώματα: Όλοι οι λόγοι που ανυπομονούμε για τις “Νύχτες Πρεμιέρας”
Cine News
5+1 ταινίες που πρέπει να δεις αν σου άρεσε το καθηλωτικό Fjord
Cine News
Η ΔΕΗ Χρυσός Χορηγός στις «Νύχτες Πρεμιέρας»
Cine News
NAZA: Το ντοκιμαντέρ που συγκλόνισε τη Βενετία, σε πανελλήνια Α’ προβολή στις Νύχτες Πρεμιέρας
Cine News
Κάμπινγκ: Όλα όσα ξέρουμε για την κωμωδία που θα βλέπεις όλη τη νέα σεζόν
Cine News
Ριφιφί: Όλοι οι λόγοι που θα (ξανά) δούμε τη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
Cine News
ΣΚ με Slow Horses – Οι πιο αποτυχημένοι της MI5 επέστρεψαν
Cine News
7ο KinoFest: Ο γερμανόφωνος κινηματογράφος ξανά στην Πάτρα, πιο προσβάσιμος από ποτέ