MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δεν θέλει την Kristen Stewart για Bond girl ο Daniel Craig

H Kristen Stewart θέλει τρελά να γίνει ερωμένη του 007 σε κάποια ταινία, αλλά ο ίδιος ο Bond έχει τις αντιρρήσεις του. Η πρωταγωνίστρια του Twilight και του γνωστού ερωτικού σκανδάλου είπε ότι σίγουρα θέλει να γίνει κορίτσι του Bond. Όμως ο Daniel Craig, που ρωτήθηκε γι’ αυτό, είπε: “όχι, είναι στο Twilight” σε συνέντευξη του για αυστραλέζικο ραδιόφωνο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Για να μην πάει κανενός το μυαλό ότι Craig σνομπάρει την συγκεκριμένη σειρά ταινιών, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον 007 διευκρίνισε ότι το είπε γιατί οι δύο ταινίες ανταγωνίζονται η μία την άλλη. Μάλιστα, το Skyfall είχε πικρή εμπειρία του τι σημαίνει εμπορικά το Twilight αυτήν την εβδομάδα στο αμερικανικό Box Office, καθώς η ρομαντική ταινία με τους βρυκόλακες του έφαγε την πρωτιά και με μεγάλη διαφορά.

Γελώντας ο Βρετανός διευκρίνισε: “Δεν έχω προβλημα με την Kristen Stewart, απλά γίνομαι κακός.” Και ξεκαθάρισε ότι ο μόνος λόγος που το λέει αυτό είναι ο ανταγωνισμός που έχει η ταινία του με την ταινία της, που βγαίνουν μαζί. “Είμαστε σε άμεσο ανταγωνισμό μαζί τους. Και είμαι σίγουρος ότι θα ήταν ένα υπέροχο Bond girl” δήλωσε ο Craig, ο οποίος έτσι την έκανε γυριστή. 

Όμως, ποιός ξέρει. Ίσως να φοβάται ο Craig μην φέρει τον Robert Pattinson η Kristen Stewart, για να παίξει τον James Bond. Δύσκολο μεν, αλλά “Ποτέ μην ξαναπείς ποτέ” όπως λέει και τίτλος ταινίας του Bond (1983).

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b