MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαντέψτε ποιος ήρθε πρώτος και στο αμερικανικό Box Office

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο νέος James Bond άργησε μεν να εμφανισθεί, αλλά σάρωσε και στους αμερικανικούς κινηματογράφους. Δεν ήταν μόνο η πρωτιά του στα έσοδα για το τριήμερο 9-11 Νοεμβρίου, αλλά και το ρεκόρ που έκανε, ως το πιο εμπορικό άνοιγμα στην ιστορία του 007 στις ΗΠΑ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Δεν ξέρουμε αν είναι ο καλύτερος Bond, αλλά η ταινία Skyfall, το τριήμερο 9-11 Νοεμβρίου, με τα 88 εκατ. δολάρια κάνει το πιο εμπορικό άνοιγμα όλων των εποχών στους αμερικανικούς κινηματογράφους. Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ξανά ο Daniel Craig, με πολλούς λαμπερούς αστέρες και την εξαιρετική σκηνοθεσία του Sam Mendes, έπιασε με ευκολία την πρωτιά στο αμερικανικό Box Office. Είχε έτσι κι αλλιώς προηγηθεί μια θριαμβευτική πορεία του 007 στους κινηματογράφους της Ευρώπης.

Το video game συνδυάζεται με το καρτούν στην πετυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων Wreck-It Ralph, η οποία  βρέθηκε στο νούμερο 2 του αμερικανικού Box Office με κέρδη 33 εκατ. δολάρια. Στην ταινία κινουμένων σχεδίων ένας κακούργος στα video games ζηλεύει την δόξα των ηρώων. Το όνειρό του είναι να γίνει και αυτός ήρωας, αλλά η προσπάθεια του να το πραγματοποιήσει φέρνει το απόλυτο χάος στον κόσμο του ηλεκτρονικού παιχνιδιού, όπου ζει.

Στο νούμερο 3 βρίσκουμε την ταινία Flight σε σκηνοθεσία Robert Zemeckis με πρωταγωνιστή τον Denzel Washington με κέρδη 15 εκατ. δολαρίων. Στην ταινία ένας πιλότος αεροπλάνου σώζει το αεροπλάνο από το δυστύχημα, αλλά μια έρευνα στις δυσλειτουργίες αποκαλύπτει κάτι που προβληματίζει.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b