MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τηλε-βιβλιοπώλες: Πουλάνε οδηγούς για το πώς θα μείνουμε ζωντανοί από την κρίση!

Η οικονομική κρίση δεν έχει φέρει μόνο δυστυχία κι ανέχεια, αλλά και πανικό στους Έλληνες πολίτες. Με τα προβλήματα να μην λύνονται, αλλά να γίνονται διαρκώς χειρότερα από τους πολιτικούς, έρχονται οι τηλε-βιβλιοπώλες να μας προσφέρουν βιβλία (με το κιλό;) που μας προτείνουν λύσεις για να σωθούμε μόνοι μας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, ανταποκρινόμενος στους φόβους των πολιτών, ήρθε να προσφέρει έναν οδηγό για την κρίση, στον οποίο μας λέει πώς να γλιτώσουμε τα λεφτά μας. Το βιβλίο ονομάζεται “Πώς θα σώσετε τα χρήματά σας”, όπου λέει τι θα πρέπει να κάνουμε για να σώσουμε τα χρήματα μας όταν θα χρεοκοπήσουμε.  Στην εκπομπή του φυσικά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το εσωτερικό του βιβλίου, διότι αν το έκανε, δεν θα υπήρχε λόγος να αγοράσει κανείς το βιβλίο.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, που διακρίνεται για την φαντασία του, το προχώρησε ακόμα πιο πολύ το θέμα. Ποιά λεφτά να γλιτώσουμε; Όταν η κρίση θα προχωρήσει, θα καταρρεύσει ο πολιτισμός, δεν θα υπάρχει ρεύμα, πετρέλαιο, βενζίνη, αστυνομία, στους δρόμους θα υπάρχουν συμμορίες. Οπότε, στον δικό του οδηγό επιβίωσης (τον «Δελφικό Οδηγό Επιβίωσης») περιέχονται απλές συμβουλές, του τύπου πώς να ανάβεις φωτιά χωρίς σπίρτα και αναπτήρα, πώς θα επιβιώσεις μέσα στα χιόνια, πώς θα βρεις καταφύγιο στο βουνό, πώς θα γλιτώσεις από τις συμμορίες και άλλα τέτοια.

Επίσης, ο Λιακόπουλος πουλάει κι ένα βιβλίο, το οποίο αποδεικνύει με επιστημονικά στοιχεία ότι οι Νεφελίμ υπάρχουν. Θα έγραφα ότι οι Νεφελίμ δεν υπάρχουν, αλλά φοβάμαι μην με πάνε μέσα, όπως εκείνον που ειρωνεύθηκε τον Άγιο Παΐσιο σε σελίδα του στο Facebook. Θυμίζω ότι του πατέρα Παΐσιου τους χρησμούς και τις προφητείες είχε βγάλει στο σφυρί ο διάσημος τηλεβιβλιοπώλης. Φοβούμενος τις κυρώσεις του νόμου, δεν θα αποτολμήσω να αμφισβητήσω το λόγο του Λιακόπουλου.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b