MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πέρασε και τον Harry Potter στην Αγγλία ο νέος James Bond

O 007 νίκησε ακόμα και τον πιο διάσημο μάγο της λογοτεχνίας και του σινεμά, γοητεύοντας το αγγλικό κοινό, που πήγε μαζικά στους κινηματογράφους. Συγκεκριμένα, η ταινία Skyfall, με πρωταγωνιστή ξανά τον Daniel Craig πέρασε τον έφηβο Harry Potter και τους Κλήρους του Θανάτου νούμερο 2 ως το πιο εμπορικό άνοιγμα στις 7 πρώτες μέρες προβολής του στην Αγγλία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η νέα ταινία του James Bond δεν έχει παιχθεί ακόμα στους αμερικανικούς κινηματογράφους. Όμως και χωρίς αυτούς, ήδη τα κέρδη της ταινίας έχουν ανέβει στον ουρανό. Έχει ήδη σημειώσει κέρδη 287 εκατομμυρίων δολαρίων και όταν παιχθεί και στις ΗΠΑ, θα μιλάμε για μία εισπρακτική επιτυχία ιστορικών διαστάσεων.

Μόνο την τελευταία εβδομάδα, η ταινία, που έκανε πρεμιέρα σε Ελλάδα και σε μερικές ακόμα χώρες, όπως η Γερμανία και το Μεξικό, έχει ήδη σημειώσει κέρδη 156 εκατ. δολαρίων. Στην Γερμανία έκανε το πιο δυνατό άνοιγμα ταινίας για το τρέχον έτος μέχρι στιγμής.

Όλα δείχνουν πως η νέα ταινία του Bond θα σημειώσει πολύ μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, σε μια εποχή, που η κρίση κάνει το κοινό να αναζητά ήρωες και υπερήρωες στην μεγάλη οθόνη.


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b