MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
13
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παρασέρνει… μπαλκόνια στο πέρασμά του ο Τυφώνας Sandy! (vid)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Τις επιδράσεις του τυφώνα Sandy στο τεράστιο στήθος της προσπάθησε να επιδείξει η Coco Austin, η χυμώδης σύζυγος του ράπερ Ice-T. Όπως πολλοί δημοσιογράφοι στέκονταν εκεί που τα νερά και ο αέρας έρχονταν με την μεγαλύτερη δύναμή τους, έτσι κι η Coco πρόβαλε τα στήθη της απέναντι στον επικίνδυνο Τυφώνα, που στο πέρασμά του προκάλεσε δεκάδες θύματα σε ΗΠΑ και Καραϊβική και τεράστιες καταστροφές.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Coco Austin σε βίντεο που υπάρχει στο Youtube, φορώντας ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ, έκανε επίδειξη των επιδράσεων του Τυφώνα πάνω στο ίδιο της το κορμί. Βέβαια, όπως δείχνει η κάμερα, στο σημείο που βρίσκεται, τα νερά δεν δείχνουν ιδιαίτερα ανυψωμένα, ενώ η άσφαλτος είναι απλά μουσκεμένη και όχι πλημμυρισμένη, όπως σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ. Επομένως, η μαρτυρία και το video της δεν μας λένε και πολλά πράγματα για την καταστροφική δύναμη του Τυφώνα.

Η ίδια η φιγουρατζού διασημότητα δήλωσε το Twitter ότι ο Τυφώνας δεν την φόβισε. Αντίθετα, της άρεσε κιόλας. “Φτιάχνομαι με τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Πάντα ήθελα να γίνω μετεωρολόγος. Τα σκυλία μου κι εγώ ήδη παίξαμε έξω στον άνεμο. Είναι πολύ cool”.

Σε αυτούς που δεν έχουν ρεύμα κι έχουν πλημμυρίσει τα σπίτια τους και στα θύματα του τυφώνα Sandy πες τα αυτά, Coco!


Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Cine News
Άλφρεντ Χίτσκοκ: Οι ταινίες του «μάστερ του σασπένς» που θα θυμόμαστε για πάντα
Cine News
Κρίστοφερ Νόλαν: Είδαμε όλες τις ταινίες του πιο epic σκηνοθέτη – και τις βάζουμε σε σειρά
Σαν σήμερα
Lauren Bacall: Οι αξέχαστες ταινίες της ατίθασης σταρ του Χόλιγουντ
Επίκαιρα
Το «γερασμένο» ηλεκτρικό δίκτυο υπεύθυνο για δυσανάλογα μεγάλο ποσοστό πυρκαγιών στην Ελλάδα;
Art & Culture
Nίκος Καλογερόπουλος (1952-2026): Η αναχώρηση ενός ασυμβίβαστου
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Cine News
Η Audrey Tautou γεννήθηκε για να παίξει την Αμελί
Επίκαιρα
Τουλάχιστον 1.500 έλεγχοι σε 300 παραλίες – Πρόστιμα έως 73.000€ για αυθαίρετες καταλήψεις
Επίκαιρα
Πόρτο Γερμενό: Ξεκινούν οι αιτήσεις αποζημίωσης για τους πυρόπληκτους – Πάνω από 100 σπίτια καταστράφηκαν
Art & Culture
«Τριτώνει» το Φεστιβάλ Ακροναυπλίας με επικεφαλής τον Θοδωρή Γκόνη
Επίκαιρα
Λάκης Χαλκιάς: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο “αντίο” στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών
Επίκαιρα
ΥΠΠΟ: Αναβαθμίζεται ο αρχαιολογικός χώρος του Ραμνούντος