MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παρασέρνει… μπαλκόνια στο πέρασμά του ο Τυφώνας Sandy! (vid)

Τις επιδράσεις του τυφώνα Sandy στο τεράστιο στήθος της προσπάθησε να επιδείξει η Coco Austin, η χυμώδης σύζυγος του ράπερ Ice-T. Όπως πολλοί δημοσιογράφοι στέκονταν εκεί που τα νερά και ο αέρας έρχονταν με την μεγαλύτερη δύναμή τους, έτσι κι η Coco πρόβαλε τα στήθη της απέναντι στον επικίνδυνο Τυφώνα, που στο πέρασμά του προκάλεσε δεκάδες θύματα σε ΗΠΑ και Καραϊβική και τεράστιες καταστροφές.

Monopoli Team

Η Coco Austin σε βίντεο που υπάρχει στο Youtube, φορώντας ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ, έκανε επίδειξη των επιδράσεων του Τυφώνα πάνω στο ίδιο της το κορμί. Βέβαια, όπως δείχνει η κάμερα, στο σημείο που βρίσκεται, τα νερά δεν δείχνουν ιδιαίτερα ανυψωμένα, ενώ η άσφαλτος είναι απλά μουσκεμένη και όχι πλημμυρισμένη, όπως σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ. Επομένως, η μαρτυρία και το video της δεν μας λένε και πολλά πράγματα για την καταστροφική δύναμη του Τυφώνα.

Η ίδια η φιγουρατζού διασημότητα δήλωσε το Twitter ότι ο Τυφώνας δεν την φόβισε. Αντίθετα, της άρεσε κιόλας. “Φτιάχνομαι με τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Πάντα ήθελα να γίνω μετεωρολόγος. Τα σκυλία μου κι εγώ ήδη παίξαμε έξω στον άνεμο. Είναι πολύ cool”.

Σε αυτούς που δεν έχουν ρεύμα κι έχουν πλημμυρίσει τα σπίτια τους και στα θύματα του τυφώνα Sandy πες τα αυτά, Coco!


Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b