MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Οι Νταντάδες του Γιώργου Σκούρτη στο Studio της Οδού Πλαταιών

Από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:30, το έργο του Γιώργου Σκούρτη “Οι Νταντάδες”, ανεβαίνει στο Studio της Οδού Πλαταιών.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Αβάδιστα, ζητούνται ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ για 24ωρη απασχόληση σε ευχάριστο και πλούσιο εργασιακό περιβάλλον. Συστάσεις δεν απαιτούνται. Απαραίτητα προσόντα: διάθεση για δουλειά και συνεργασία. Προσφέρονται: προσωπικός χώρος εντός της οικίας και πλήρης σίτιση. Αμοιβή: Ένα χιλιάρικο την ημέρα ή δύο ή τρία ή πέντε… όσα θέλετε. Τηλ. επικοινωνίας 210*******, 697*******. Ζητήστε τον Κ. Σταύρο.

Οι ”Νταντάδες” ως ανυπεράσπιστα πλάσματα μιας φθαρμένης κοινωνίας, η οποία κλονίζεται ηθικά, πολιτικά και κοινωνικά, μέσα στο ψέμα, στο θάνατο και την κοινωνική αδικία, αναζητούν καταφύγιο σε ένα χώρο φθαρμένων ιδεολογιών και αδιέξοδων αντιλήψεων, εξαναγκασμένοι να δεχθούν την ζωή ως μια αιώνια απελευθέρωση, μια λύση σωτηρίας και μια αδιέξοδη αλήθεια.

Το έργο γράφτηκε το 1970, μέσα στην χούντα και με νωπές ακόμα τις μνήμες του εμφυλίου. Μεταφερμένο στο σήμερα, εξακολουθεί να πραγματεύεται τα ίδια ζητήματα: τι είναι πρόθυμος κανείς να θυσιάσει, να ανεχθεί και να πιστέψει, στο όνομα του εύκολου πλουτισμού και του βολέματος.

Σκηνοθετούν και Παίζουν: Μανώλης Βαζαίος, Ανδρέας Αντωνιάδης, Μανώλης Καβίδας
Φωτισμοί / Σχεδιασμός Αφίσας / Φωτογραφίες: Τάσος Σκλαβούνος

Διεύθυνση
Πλαταιών 4 & Πειραιως, Κεραμεικός (στάση μετρό κεραμεικός)

Τηλέφωνα κρατήσεων
2130058407, 6974623647, 6946169924

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιώργος Σκούρτης
Σκηνοθεσία: Μανώλης Βαζαίος, Ανδρέας Αντωνιάδης, Μανώλης Καβίδας


Παίζουν: Μανώλης Βαζαίος, Ανδρέας Αντωνιάδης, Μανώλης Καβίδας

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b