MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τον Lincoln του Spielberg!

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του Steven Spielberg Lincoln με τον Daniel Day-Lewis στο ρόλο του 16ου Αμερικάνου Προέδρου, που έγινε γνωστός ως ο Πρόεδρος που κέρδισε τον Αμερικάνικο Εμφύλιο, τον πιο αιματηρό πόλεμο στην ιστορία των ΗΠΑ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μέχρι τώρα είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες, στις οποίες βλέπαμε το μακιγιάζ που είχε γίνει στον Day-Lewis, ώστε να θυμίζει έντονα την χαρακτηριστική μορφή του Abraham Lincoln. Πλέον, με το trailer βλέπουμε τον πρωταγωνιστή και σε κινηματογραφικές σκηνές.

Το trailer έχει σκηνές του εμφυλίου, με επικές κι αιματηρές μάχες, αλλά και κτήρια να φλέγονται. Επίσης, δείχνει σκηνές, που δείχνουν τον Lincoln να μιλάει σε μεγάλα κοινά, αλλά και να παίρνει κρίσιμες αποφάσεις. Με βάση τα 2 λεπτά περίπου του trailer παρατηρούμε και μια προσπάθεια του Spielberg να αναδείξει τον χαρισματικό πολιτικό και ρήτορα- ο Lincoln ήταν περιβόητος ομιλητής στην εποχή του.

Η ταινία βασίζεται μερικώς στο βιβλίο “Team of Rivals: The Political Genius of Abraham Lincoln” της Doris Kearns Goodwin. Εκτός από τον Day-Lewis, το σπουδαίο καστ της ταινίας περιλαμβάνει τους Gordon-Levitt, Tommy Lee Jones, Jackie Earle Haley, Michael Stuhlbarg, Jared Harris, Lee Pace, Sally Field, James Spader κ.α. Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 9 Νοεμβρίου του 2012.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b