MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Karl Lagerfeld ξαναχτυπά: -Η Pippa να δείχνει μόνο το… πίσω της, γιατί έχει άσχημη φάτσα!

Ο Karl Lagerfeld δεν σταματάει. Μετά τo χτύπημα στην Adele, την οποία αποκάλεσε χοντρή, έρχεται τώρα να τα βάλει με την Pippa Midletton, την αδερφή της συζύγου του πρίγκιπα William και Δούκισσας του Cambridge Kate Middleton.

author-image Γιώργος Σμυρνής

O Lagerfeld έσταξε μέλι για την Kate και χολή για την Pippa. Για τον διάσημο σχεδιαστή η πριγκίπισσα είναι τέλεια, ενώ η αδερφή της είναι άσχημη στο πρόσωπο και θα πρέπει να δείχνει μόνο το… πίσω της!
 
“Η Kate Middleton έχει πολύ όμορφο σώμα και είναι το κατάλληλο κορίτσι για εκείνον”, δηλώνει αναφερόμενη στον γάμο του πρίγκιπα William με την Kate Middleton. Και συνεχίζει:  “Μου αρέσει αυτός ο τύπος γυναίκας, μου αρέσουν οι όμορφες και ρομαντικές. Από την άλλη όμως, η αδερφή της… δεν μου αρέσει η φάτσα της. Θα έπρεπε να δείχνει μόνο τo… πίσω της”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκκεντρικός μόδιστρος.

Φυσικά, όταν τέτοιες δηλώσεις γίνονται θέμα σε όλον τον κόσμο, ο Lagerfeld θα συνεχίσει την γκρίνια του, που μπορεί να τον κάνει αντιδημοφιλή σε πάρα πολύ κόσμο, αλλά τον κρατάει στην δημοσιότητα.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b