MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Nobu food Festival στο Belvedere Hotel στη Μύκονο

Από τις 20 μέχρι τις 28 Ιουλίου, το Belvedere Hotel στη Μύκονο θα φιλοξενήσει πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη διεθνή σκηνή, τα οποία φέτος, με αφορμή την παρουσία τους εκεί, δένονται στενά με την Ελλάδα.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Από τις 20 μέχρι τις 27 Ιουλίου, η Noor Fares, η ελληνολιβανέζα σχεδιάστρια κοσμημάτων της N.oor, μαζί με τις φίλες της Dana Alikhani και Tatiana Santo Domingo, τις γνωστές Muzungu Sisters, ανοίγουν ένα pop-up shop στο Belvedere Hotel στη Μύκονο και παρουσιάζουν τις δημιουργίες και τις ανακαλύψεις τους από τα ταξίδια τους ανά τον κόσμο. Ειδικά η N.oor, για τη συνεργασία της με το Belvedere, δημιούργησε τη συλλογή Marine Knot από φύλλα χρυσού, που «δένονται» με ναυτικούς κόμπους και δημιουργούν βραχιόλια και δακτυλίδια με ενδιαφέροντα υλικά, που παραπέμπουν στο Αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στη Μύκονο.

Αλλά και οι Muzungu Sisters, η Dana Alikhani και η Tatiana Santo Domingo, φέρνουν στο Belvedere ιδιαίτερα αντικείμενα από όλο τον κόσμο, και αποκαλύπτουν μικρά αριστουργήματα από έλληνες παραγωγούς, που με αφετηρία τη Μύκονο, θα ταξιδέψουν ανά την υφήλιο.

Παράλληλα, από τις 20 μέχρι τις 28 Ιουλίου, ένας αγαπημένος συνεργάτης του Belvedere, o Nobu Matsuhisa, έρχεται στο ξενοδοχείο για το καθιερωμένο – πλέον – ετήσιο Nobu food Festival, που θα δώσει την ευκαιρία σε όσους βρεθούν στο Matsuhisa Mykonos, να δοκιμάσουν από τα χέρια του chef – Δημιουργού, πιάτα που έχουν γίνει best sellers στα Nobu και Matsuhisa εστιατόρια, παγκοσμίως και καινούργια πιάτα που θα εμπνευστεί από την Ελλάδα και τα προϊόντα της που θα φέρουν τη σφραγίδα του.

Την παρουσία των τεσσάρων, θα χαρούν όσοι βρεθούν στο κλειστό πάρτυ που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο στις 20 Ιουλίου για να επισφραγίσει τη συνεργασία τους με το Belvedere και στο οποίο οι καλεσμένοι θα απολαύσουν τις δημιουργίες του Nobu αλλά και του Executive chef του Nobu Dubai Herve Coutot που θα είναι guest chef στο Matsuhisa Mykonos, κατά τη διάρκεια του φετινού Nobu Food Festival.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 22890 27362

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b