MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Scarlett Johansson: Θα γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός!

Στον δρόμο να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός βρίσκεται η καυτή Scarlett Johansson. Η 27χρονη ηθοποιός, για να πάρει μέρος στο sequel της τεράστιας επιτυχίας “οι Εκδικητές” εκτιμάται ότι θα λάβει ένα ποσό της τάξης των 20 εκατ. δολαρίων. Αυτό θα την φέρει στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών ηθοποιών, καθώς θα ξεπεράσει τα 19 εκατ. δολάρια που έλαβε η Angelina Jolie για την ταινία The Tourist.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή η Scarlett θεωρείται το πιο καυτό αστέρι του Hollywood και η παραγωγή των Εκδικητών είναι διατεθειμένη να ξοδέψει τεράστια ποσά για να την κρατήσει στο καστ του sequel. Η παραμονή της ηθοποιού θεωρείται ότι θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ελκυστικότητας της ταινίας, τόσο στο σέξι κομμάτι, όσο και σε αυτό της ιστορίας, ενώ και οι κριτικοί κινηματογράφου την λατρεύουν.

Ακόμη, θα λάβουν αυξήσεις της τάξης του 50% οι πρωταγωνιστές Robert Downey Jr, Chris Hemsworth και Jeremy Renner. Υπάρχουν περιθώρια, άλλωστε, για τέτοια οικονομικά ανοίγματα, αφού η πρώτη ταινία σημείωσε εκπληκτική κερδοφορία, μπαίνοντας έτσι στο τοπ 3 των πιο εμπορικών ταινιών όλων των εποχών (με 1,45 δισ. δολάρια)!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b