MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γυμναστική στον κήπο και την πισίνα του Πεντελικόν με το Asana της Ελένης Πετρουλάκη

Την ευκαιρία να γυμναστείτε στο καταπράσινο περιβάλλον του ξενοδοχείου Πεντελικόν με κορυφαίους επαγγελματίες γυμναστές και να διώξετε μακριά την καθημερινή ένταση προσφέρουν οι γυμναστές του Asana της Ελένης Πετρουλάκη.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Οι γυμναστές του Asana σας προσκαλούν να χορέψετε zumba, να κάνετε aerobics, yoga, pilates στον καταπράσινο κήπο 300 τ.μ., και aqua fitness & yoga στην πισίνα του Πεντελικόν.

Πρόγραμμα

Κάθε Τετάρτη 9:15 – 10:15, Power Yoga for all
Power yoga: το αυθεντικό σύστημα απο την Ελένη Πετρουλάκη. Αρμονικός συνδυασμός από δυναμικές ασκήσεις, στάσεις yoga και Θιβετιανές ασκήσεις. Για άντρες και γυναίκες κάθε επιπέδου, φυσικής κατάστασης και ηλικίας. Χαρίζει ενέργεια, καίει το περιττό λίπος, δυναμώνει το μυϊκό και καρδιαγγειακό σύστημα, ευεργετεί τα εσωτερικά όργανα, ξεκουράζει το μυαλό, ανακουφίζει από το στρες και την καθημερινή ένταση.

Κάθε Τετάρτη 19:30 – 20:30, Asana Perfect Body
Asana Perfect Body: Δώστε στο σώμα σας την άψογη εμφάνιση που επιθυμείτε κάνοντας προπόνηση με αντιστάσεις και λάστιχα που συνδυάζεται με καρδιοαναπνευστική άσκηση. Μυϊκή τόνωση, ανακούφιση από χρόνιους πόνους και μέγιστη κατανάλωση θερμίδων. Ιδανικό για όλους.

Κάθε Πέμπτη 9.30-10.30, Pilates for all
Μπορείτε και εσείς τώρα να δοκιμάσετε το μυστικό πρόγραμμα γυμναστικής που κάποτε μοιράζονταν μόνο χορευτές και διασημότητες!! Η μέθοδος Pilates οδηγεί στην τόνωση και ενδυνάμωση μυών που αποτελούν τον πυρήνα του σώματος (κοιλιακοί, ραχιαίοι, γλουτοί). Επίσης, βελτιώνεται άμεσα η στάση του σώματος, η ικανότητα της ευλυγισίας και η σταθερότητα της σπονδυλικής στήλης. Η συνεχής έμφαση στην αναπνοή οξυγονώνει το αίμα, ανανεώνει τα κύτταρα και αυξάνει τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο.

Κάθε Σάββατο 12:00-13:00, Aqua Fitness &Yoga
Απολαύστε ένα υπέροχο μάθημα εκγύμνασης για όλο το σώμα, μέσα αλλά και έξω από το νερό. Γυμναστείτε με τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού και αξεσουάρ πισίνας από την εταιρεία αθλητικών ειδών και αξεσουάρ arena, που προσδίδουν στο σώμα άμεσα γράμμωση, ενδυνάμωση, φυσική κατάσταση και υπέροχη διάθεση.

Κόστος Μαθήματος 8€
Κόστος Μαθήματος και Χρήση της Πισίνας 25€

*Στους συμμετέχοντες των μαθημάτων Asana δίνεται έκπτωση 15% στο bar και στο εστιατόριο του Ξενοδοχείου Πεντελικόν.

Για να δηλώσετε συμμετοχή καλέστε στο: 210 62 30 650 – 6

Διεύθυνση
Δηληγιάννη 66, Κηφισιά, Αθήνα

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b