MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Box Office: Οι Άντρες με τα μαύρα έριξαν τους Εκδικητές από την κορυφή!

“Μαύρισε” η κορυφή του αμερικάνικου Box Office με τους Άντρες με τα Μαύρα 3 (Men in Black 3). Το τριήμερο 25-27 Μαΐου οι Άντρες με τα Μαύρα 3 χτύπησαν πρωτιά κι έριξαν στη δεύτερη θέση επιτέλους, μετά από τόσες εβδομάδες κορυφής, τους Εκδικητες, την υπέρ-ομάδα υπέρ-ηρώων της Marvel. Τρίτη και καταϊδρωμένη η Ναυμαχία (Battleship).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, οι Άντρες με τα Μαύρα 3, της οποίας παραγωγός είναι ο Steven Spielberg και σκηνοθέτης ο Barry Sonnenfeld, ανέβηκαν στην κορυφή του αμερικάνικου box office με κέρδη 55 εκατ. δολαρίων για το τριήμερο 25-27 Μαΐου. Στην ταινία πρωταγωνιστεί το γνωστό δίδυμο Will Smith και Tommy Lee Jones. Σε αυτούς έρχεται να προστεθεί και ο Josh Brolin, ο οποίος ερμηνεύει πολύ πειστικά τον ρόλο του Tommy Lee Jones αρκετές δεκαετίες νεότερο.

Στην δεύτερη θέση, έπειτα από τόσες εβδομάδες πρωτιάς, υποχώρησαν οι Εκδικητές (the Avengers). Η ταινία εμπορικό φαινόμενο, που έσπασε το φράγμα του 1 δισ. δολαρίων σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και δύο εβδομάδες, συνεχίζει δυνατά στο Box Office με κέρδη της τάξης των 36,9 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ το τελευταίο ΠΣΚ.

Στην τρίτη θέση η Ναυμαχία (Battleship). Για ένα ακόμη weekend η Rihanna με μυδραλιοβόλιο δεν αποδείχθηκε αρκετά ικανός “κράχτης”, για να τραβήξει το κοινό στους κινηματογράφους κι έτσι τα κέρδη της υπερπαραγωγής της Universal  έφτασαν τα 10,8 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b