MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Ιφιγένεια εν Όρεμ του NeilLaBute στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Ο μονόλογος του NeilLaBute από τον Ανδρέα Αραούζο σε σκηνοθεσία Αντρέα Χριστοδουλίδη, «Ιφιγένεια Εν Όρεμ», μετά την περιοδεία του στο Κάμντεν του Λονδίνου, την Όπερα της Δαμασκού και το Evry-sur-Seineστο Παρίσι, θα παρουσιαστεί φέτος και στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για 5 παραστάσεις, από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου 2012.

Monopoli Team

Ο μονόλογος θα παρουσιαστεί στην Αγγλική γλώσσα με Ελληνικούς υπέρτιτλους και θα είναι διάρκειας 45 λεπτών.
 
Η πλοκή της παράστασης εκτυλίσσεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου ένας άνδρας εξιστορείτε την ιστορία της ζωής του.
Μακριά από τα κλασσικά πρότυπα η «φρέσκια» ματιά και ο καινοτόμος λόγος του Αμερικανού Neil Labute συνδυάζει την βαναυσότητα της ζωής με την απλή και ψυχρή καθημερινότητα του λόγου.

Οι διθυραμβικές κριτικές που έχει αποσπάσει η παράσταση μόνο τυχαίες δεν είναι και οι τυχεροί που θα βρεθούν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στα προβλήματα της ανθρώπινης ζωής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η παράσταση έχει παρουσιαστεί ήδη με μεγάλη επιτυχία στο Camden του Λονδίνου, στην όπερα της Δαμασκού και το Evry-sur-Seine του Παρισιού, ενώ θα ακολουθήσουν μετά την Αθήνα δυο παραστάσεις στην Λευκωσία.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Αίθουσα Black Box
6-10 Ιουνίου 2012, 9.30 μ.μ.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b