MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σπάνε ταμεία σε Ελλάδα και παγκοσμίως οι Εκδικητές!

Εκρηκτικές εισπράξεις έκαναν οι εκρηκτικοί Avengers. Η ταινία με την Dream Team των Υπερηρώων, με ένα καστ μεγάλων ονομάτων όπως η Scarlett Johansson, o Samuel Jackson και ο Robert Downey Junior χτύπησε πρωτιές στις περισσότερες χώρες, στις οποίες προβλήθηκε, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην χώρα μας οι Εκδικητές ήταν νούμερο ένα στα έσοδα, για το τετραήμερο 26-29 Απριλίου, με κέρδη 657 χιλιάδων ευρώ. Δεύτερο ήταν το Battleship με την Rihanna σε action ρόλο, ενώ τρίτο σε εισιτήρια το “Καθρέφτη, Κεθρεφτάκι μου” με την Julia Roberts να παίζει και μια φορά την κακιά.

Δεν είναι όμως μόνο η Ελλάδα, που δίνει πρωτιά στους Εκδικητές. Τα κέρδη στις χώρες που προβλήθηκε η ταινία έχουν ήδη φτάσει από το πρώτο weekend (27-29 Απριλίου) στα 178 εκατ. δολάρια. Και το εντυπωσιακό είναι ότι η ταινία δεν έχει ακόμα αρχίσει να προβάλλεται στους αμερικάνικους κινηματογράφους. Είναι μία σπάνια περίπτωση που το ελληνικό κοινό είδε μία αμερικάνικη ταινία πριν από τους Αμερικάνους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στις ΗΠΑ να διατηρήσει για δεύτερο σερί weekend την πρωτιά (τριήμερο 27-29 Απριλίου) η ταινία Think like a man. To έργο αναφέρεται στις σχέσεις και τα μπλεξίματα 4 παντρεμένων ζευγαριών. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Tim Story. Στην δεύτερη θέση σε εισιτήρια βρέθηκε στο ντεμπούτο του η ταινία The Pirates! Band of Misfits. Τρίτη ήταν το η ταινία The lucky one, με θέμα της έναν πεζοναύτη που υπηρέτησε τη θητεία του στο Ιράκ και πλέον αναζητεί στις ΗΠΑ μία γυναίκα, που ήταν το γούρι του.

Απ’ ό,τι φαίνεται πάντως η προβολή των Εκδικητών την ερχόμενη εβδομάδα και στις ΗΠΑ θα αλλάξει τα δεδομένα και στο αμερικάνικο Box Office.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b