MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σε παραγωγή μπαίνει το sequel του Sin City

Πέρασαν επτά χρόνια από την κυκλοφορία του Sin City, της κινηματογραφικής μεταφοράς του σκηνοθέτη Robert Rodriguez του κόμικ του Frank Miller με τις τεράστιες δόσεις στυλιζαρισμένης βίας και τους πάρα πολλούς αστέρες του Hollywood. Η ταινία είχε κάνει μεγάλη εντύπωση και οι κουβέντες για sequel είχαν αρχίσει σχεδόν από τότε που πρωτοβγήκε στους κινηματογράφους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Κι όμως, μόλις πρόσφατα, η δεύτερη ταινία της σειράς φαίνεται να παίρνει γραμμή για να μπει στην παραγωγή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Dimension θα ξεκινήσει σύντομα η παραγωγή της ταινίας Sin City: A Dame To Kill For (αυτός είναι ο νέος επίσημος τίτλος του sequel).

Η ταινία θα εστιάζει στον κακοποιό Dwight McCarthy (τον ερμήνευε ο Clive Owen στο πρώτο Sin City), o οποίος θα συναντήσει μια πρώην του, την Ava. Αυτή θα του πει ότι κάποιος θέλει να την σκοτώσει και ο Dwight θα κάνει ό,τι μπορεί για να την κρατήσει ζωντανή, έστω κι αν αυτό σημαίνει πολύ αίμα.

Το κάστινγκ θα ξεκινήσει σύντομα, ενώ αναμένεται πολλοί από τους σταρ της πρώτης ταινίας να εμφανισθούν ξανά και σε αυτήν. Πάντως, πολλοί κρατάνε επιφυλλάξεις, για το αν θα προχωρήσει αυτό το project, καθώς το sequel του Sin City μοιάζει λίγο με το γεφύρι της Άρτας. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά το εννοούν.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b