MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
13
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αρραβωνιάστηκαν ο Brad Pitt και η Angelina Jolie!

Επιτέλους… παντρεύονται. Το πιο διάσημο ζευγάρι της showbiz, που στα πόδια τους στρώνονται ποτάμια δολάρια, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, είναι επίσημα αρραβωνιασμένοι και ετοιμάζονται για το μεγάλο γάμο, που θα είναι το απόλυτο γεγονός του life style.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την είδηση για τον αρραβώνα, που είχε ήδη διαρρεύσει από τον κοσμηματοπώλη που έφτιαξε το δαχτυλίδι της Jolie, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Brad Pitt. “Ναι, το επιβεβαιώνουμε. Είναι μία υπόσχεση για το μέλλον και τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα.”

Ως προς το πότε θα γίνει ο γάμος, ωστόσο, δεν έδωσε είδηση: “Δεν έχει οριστεί ημερομηνία του γάμου, προς το παρόν” δήλωσε ο εκπρόσωπος του Brad Pitt. Ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται σενάρια για τον τόπο τέλεσης του μυστηρίου, σε διάφορα μέρη, όπως τη Γαλλία και την Ιταλία. Το σίγουρο είναι πως θα είναι ένας… βασιλικός γάμος και ότι το ζευγάρι δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη.

Η έγνοια του Brad Pitt, προκειμένου όλα να είναι στην εντέλεια, φαίνεται και από το ότι συνεργαζόταν για ένα χρόνο σχεδόν με τον κοσμηματοπώλη, που έφτιαξε το μονόπετρο των αρραβώνων για την Angelina. Όπως αποκαλύπτει ο κοσμηματοπώλης, ο Brad Pitt είχε όραμα για το συγκεκριμένο δαχτυλίδι και ήθελε όλα να είναι άψογα πάνω του. Εντόπισαν ένα διαμάντι της καλύτερης ποιότητας και το χρησιμοποίησαν για το μονόπετρο της Angelina Jolie. To διαμάντι είναι έξι καρατίων και η αξία του εκτιμάται στα 250 χιλιάδες δολάρια

Η είδηση του αρραβώνα έκανε χαρούμενο και τον πατέρα της Angelina Jolie, τον 73χρονο ηθοποιό Jon Voight. Ο ηθοποιός, που έχει κερδίσει Oscar, δήλωσε πως είναι χαρούμενος για το ζευγάρι. Θυμίζουμε πως οι σχέσεις ανάμεσα στην Angelina και τον πατέρα της είχαν πάρει άσχημη τροπή για χρόνια, αλλά αποκαταστάθηκαν στο 2009. 

O Brad Pitt και η Angelina Jolie γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr and Mrs Smith το 2004. Οι φήμες για την ερωτική τους σχέση άρχισαν ήδη από τις αρχές του 2005. Έκτοτε είναι μαζί (εδώ και 7 χρόνια) αλλά μόλις αυτήν την περίοδο αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b