MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Colin Farrell: Γίνεται Schwarzenegger και πυροβολεί τη γυναίκα του!

“Ολική επαναφορά” για τον Colin Farrell μαζί με καυτές συμπρωταγωνίστριες, όπως η Jessica Biel και η Kate Beckinsale. Ο διάσημος ηθοποιός συμμετέχει στην ταινία Total Recall του Len Wiseman, που είναι μία νέα μεταφορά της γνωστής ταινίας επιστημονικής φαντασίας του Paul Verhoeven με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger (1990).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στο πόστερ της ταινίας που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο Colin Farrell πυροβολεί κάποιον στόχο, ενώ από πίσω του η Jessica Biel τον υποστηρίζει. Κατά πάσα πιθανότητα ρίχνει εναντίον της γυναίκας του, την οποία στην ταινία θα ερμηνεύει η Kate Beckinsale. Θυμίζουμε ότι τον ίδιο ρόλο, της συζύγου- κατασκόπου, στην ταινία του Paul Verhoeven είχε ερμηνεύσει η νεαρή και σέξι τότε Sharon Stone.

H υπόθεση είναι γνωστή, για έναν άνθρωπο που έχει χάσει τη μνήμη του και προσπαθεί να την βρει, μπλέκοντας σε πολύ αιματηρές περιπέτειες. Το σενάριο φέρει την υπογραφεί τον Mark Bomback, Kurt Wimmer και James Vanderbilt, ενώ βασίζεται σε ένα διήγημα του Philip K. Dick με τίτλο “We Can Remember It For You Wholesale”.

Το trailer της ταινίας έχει ήδη κυκλοφορήσει, ενώ η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 3 Αυγούστου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b