It’s time to open the Black Boxes: έκθεση της Δανάη Στράτου
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ εικαστικός Δανάη Στράτου θα παρουσιάσει στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη από τις 19 Απριλίου έως τις 19 Μαΐου το νέο της έργο, την εικαστική εγκατάσταση με τίτλο “It’s time to open the Black Boxes!”.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΣτόχος του έργου είναι να ενεργοποιήσει έναν διάλογο που θα μας παρακινήσει την συλλογική αντίδραση. Ανοίγοντας τα «Μαύρα Κουτιά» φανερώνονται λέξεις που αντανακλούν αυτό που σήμερα υπάρχει κίνδυνο να χαθεί.
Με παρακίνηση της εικαστικού Δανάης Στράτου το κοινό μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο blog, μπορεί να συμμετέχει δραστικά στην εξέλιξη του έργου, προσφέροντας μία λέξη και εκφράζοντας συμβολικά τον δικό του τρόπο σκέψης και αντίδρασης. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, καθώς ξεπέρασε τις 1000 υποβολές λέξεων.
(https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHFNZEpacDUyekl5bmtTZy1GT25tRXc6MQ#gid=0)
Στο πλαίσιο της έκθεσης, το 10% από τα έσοδα θα δοθεί σε επιλεγμένους από τον αγοραστή μη κερδοσκοπικούς φορείς που δραστηριοποιούνται σε έναν από τους δύο παρακάτω τομείς; α) ο ένας υπέρ των ευάλωτων ομάδων πολιτών της Αθήνας β) ο άλλος σχετικά με την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση σε θέματα γύρω από την κλιματική αλλαγή και το περιβάλλον. Πρόκειται για μια κίνηση συντονισμένης, συλλογικής και συμβολικής προσφοράς.
Εγκαίνια Πέμπτη 19 Απριλίου 2012, 8.00 μ.μ.
Διάρκεια: 19 Απριλίου έως τις 19 Μαΐου 2012
Ώρες Λειτουργίας:
Τρίτη – Παρασκευή 11.00 -15.00 και 17.00–21.00, Σάββατο 11.00 –14.00 Κυριακή και Δευτέρα κλειστά.
Γκαλερί Ζουμπουλάκη
Πλατεία Κολωνακίου 20
Τηλ. 2103608278
www.gcr.gr
www.klimaka.org.gr/newsite/KoinApok/Astegoi/Astegoi1.htm
www.organizationearth.org
www.ecoweek.org
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Με το Dopamine Chamber οι Fontaines D.C. δείχνουν τι σημαίνει να είσαι η “μεγάλη μπάντα” μιας γενιάς
- 100 χρόνια Cahiers d’Art: Νέα επετειακή έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη για το ιστορικό περιοδικό
- Ο μαραθώνιος μιας τελειομανούς: Το νέο βιβλίο της Ισμήνης Λιναρδάκη από τις εκδόσεις «Γραφή»
- Τα ψυχοσωματικά μου μέσα, από την ομάδα θεάτρου nunc για 2η χρονιά στη Σκηνή Μπέκετ
- «Άνισα ενωμένοι»: Ο Steffen Mau παρουσιάζει το βιβλίο του στην Ελλάδα