MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τόνια Σωτηροπούλου: Μια Ελληνίδα Βond girl!

Χρώμα ελληνικής ομορφιάς αποκτά το τελευταίο James Bond με τον τίτλο Skyfall. Ο σκηνοθέτης Sam Mendes αποφάσισε να προσθέσει άλλη μία καυτή ύπαρξη στην ταινία, τη δικιά μας Τόνια Σωτηροπούλου, δίπλα στον θρυλικό 007, μαζί με τις Berenice Marlohe και Naomie Harris.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ίδια η ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση στο Facebook και το Twitter της, όπου πληροφόρησε τους θαυμαστές της ότι ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα κάνει γυρίσματα διάρκειας πέντε ημερών, για τρεις σκηνές. Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά:

“Dear friends I officially announce I got a part in J. Bond new film!!! Turkey here I come! Thank u all for you love and support! This is officially the happiest day of my life bitches!!!!”

Τα γυρίσματά της ξεκινούν στις 22 Απριλίου. H καυτή Τόνια θα κρύψει τον εραστή της, Bond (Daniel Craig), όταν όλοι τον νομίζουν νεκρό.

Αρχικά η Τόνια είχε κάνει οντισιόν για τον κεντρικό ρόλο της Severine, ο οποίος τελικά πήγε στη Γαλλίδα ηθοποιό Berenice Marlohe. Πρόσφατα ξαναπροτάθηκε για κάποιον άλλο ρόλο στην ίδια ταινία, και στην τελευταία οντισιόν ο σκηνοθέτης Sam Mendes την ενημέρωσε πως κέρδισε μια θέση στη νέα πολυαναμενόμενη παραγωγή.

Όσον αφορά στις “περγαμηνές” της Ελληνίδας ηθοποιού, έχει σπουδάσει υποκριτική στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη, και έχει συμμετάσχει στις τηλεοπτικές σειρές “Αληθινοί Έρωτες”, “Χρυσά Κορίτσια”, “Σε Είδα”, και στις ταινίες “Λούφα και Παραλλαγή” και “Ψυχραιμία”. Αναζήτησε την τύχη της στον χώρο φεύγοντας αρχικά για το Βερολίνο, ενώ αυτή τη στιγμή ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Μάλιστα έχει δουλέψει και με τη σκηνοθέτιδα Martha Fiennes (αδερφή των Ralph και Joseph).

Σύμφωνα με όσα ξέρουμε για την ταινία, M θα είναι και πάλι η Judi Dench. Παράλληλα, το καστ έχει κι άλλους αστέρες, όπως τον Ralph Fiennes – αν και δεν είναι γνωστό ακόμα ποιο ρόλο θα παίξει.

Στην ταινία, η οποία αναμένεται στους κινηματογράφους γύρω στα τέλη του 2012, δοκιμάζεται η αφοσίωση του James Bond στην Μ, καθώς το παρελθόν της αρχηγού των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών έρχεται να την στοιχειώσει. Με την MI6 να δέχεται επιθέσεις από παντού, ο 007 θα πρέπει να εντοπίσει την απειλή και να την εξοντώσει, αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b