MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Κόλιν Φερθ στους αμερικάνους ‘Άθικτους’!

Ο βραβευμένος με ΄Οσκαρ ηθοποιός πρόκειται πρωταγωνιστήσει στο αμερικάνικο ριμέικ της μεγάλης γαλλικής επιτυχίας που αυτές τις ημέρες παίζεται και στην Ελλάδα.

author-image Θοδωρής Τσιατσικας

Η ταινία «Άθικτοι» (Intouchables) του Ερίκ Τολεντανό και του Ολιβιέ Νακάς είναι η επιτυχία-φαινόμενο των τελευταίων ετών στη Γαλλία. Η δραματική κομεντί που βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός πλούσιου αριστοκράτη που έμεινε τετραπληγικός και ανέπτυξε μια ζεστή φιλική σχέση με τον, εντελώς διαφορετικής κοινωνικής προέλευσης, βοηθό του προβάλλεται τώρα και στην Ελλάδα.

Η εταιρία Weinstein Co. έχει εξασφαλίσει από νωρίς τα δικαιώματα για το αμερικάνικο ριμέικ, και ο Κόλιν Φερθ βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο ρόλο που στη γαλλική ταινία είχε ο Φρανσουά Κλουζέ. Ο βρετανός ηθοποιός βρίσκεται στο αποκορύφωμα της καριέρας του μετά το βραβείο Όσκαρ για το «The King’s Speech» και τη συμμετοχή του στο «Tinker, Tailor, Soldier, Spy». Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Πολ Φέιγκ που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την κωμωδία «Bridesmaids».

Περισσότερα από Cine News