MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θα γίνει ταινία το… πορνό της μαμάς;

Σε “πλειστηριασμό” για τα δικαιώματα του ερωτικού μυθιστορήματος Fifty Shades Of Grey της Aγγλίδας E.L. James, βρίσκονται οι κινηματογραφικές εταιρείες. Λέγεται μάλιστα ότι για το συγκεκριμένο βιβλίο, που αποκάκαλείται και πορνό της μαμάς, λόγω του ότι η συγγραφέας είναι μητέρα δύο παιδιών, η εταιρεία που θα αποκτήσει τελικά τα δικαιώματα, θα σπάσει κάθε ρεκόρ με το ποσό που θα πληρώσει.

author-image Γιώργος Σμυρνής

To ποσό που θα δαπανηθεί, θα είναι τεράστιο, γιατί θεωρείται σχεδόν αυτονόητη η μεγάλη εμπορική επιτυχία της ταινίας, καθώς το πρώτο βιβλίο “Fifty Shades of Grey” αποτελεί εκδοτικό φαινόμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες, με 250.000 πωλήσεις και την κατάκτηση της κορυφής της λίστας των e-books των “New York Times”. 

Η υπόθεση του βιβλίου έχει ως εξής: Η αθώα φοιτήτρια Anastasia Steele παίρνει συνέντευξη για το περιοδικό του Πανεπιστημίου από τον νεαρό και πολύ πετυχημένο επιχειρηματία Christian Grey και τον βρίσκει αινιγματικό και ιδιαίτερα γοητευτικό. Συνειδητοποιεί ότι τον θέλει, ενώ κι εκείνος δεν μπορεί να αντισταθεί στην ομορφιά της. Ωστόσο, η φοιτήτρια θα ανακαλύψει στην πορεία ότι ο γοητευτικός επιχειρηματίας έχει να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του, ενώ νιώθει την τεράστια ανάγκη να έχει τον πλήρη έλεγχο. Οι ερωτικές τους σχέσεις χαρακτηρίζονται από έντονα στοιχεία διαστροφής. Μέσα από αυτή τη σχέση, η μικρή και αθώα Ana ανακαλύπτει τις σκοτεινές πλευρές της δικής της σεξουαλικότητας.

Πολλές αναγνώστριες, παθιασμένες με το βιβλίο, το προώθησαν μέσω των κοινωνικών δικτύων, προτείνοντάς το σε φίλες τους, αναφέροντας ότι οι καυτές σελίδες του βιβλίου “ανέστησαν” την ερωτική τους ζωή.

Η συγγραφέας του μυθιστορήματος E.L. James είναι μητέρα δύο παιδιών και ζει στο δυτικό Λονδίνο. Δεν δίνει συνεντεύξεις και έχει αναθέσει τις δημόσιες σχέσεις στην Βάλερι Χόσκινς, η οποία εκπροσωπεί τον εκδοτικό οίκο της στη Βρετανία. Άφησε τη δουλειά της σε εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών τον Ιανουάριο, για να αφοσιωθεί στο γράψιμο.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b