MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φώτο του… κακού Javier Bardem από τα γυρίσματα του νέου James Bond!

H 23η ταινία του James Bond γυρίζεται με τον τίτλο Skyfall και μόλις διέρρευσε μια φωτογραφία του διάσημου Ισπανού ηθοποιού Javier Bardem στο ρόλο του κακού, από τα γυρίσματα.Ο Bardem φοράει στολή αστυνομικού και έχει ξανθά μαλλιά. Τα γυρίσματα γίνονται στο Λονδίνο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το ρόλο του Bardem κι έτσι δεν είμαστε σε θέση να πούμε αν ο… κακός της ταινίας φοράει στολή, όντας μεταμφιεσμένος, ή είναι κάποιος διεφθαρμένος μπάτσος. Το πιθανότερο, πάντως, δεδομένου του στυλ των κακών στις συγκεκριμένες ταινίες, είναι να ισχύει το πρώτο. Επίσης, το ξανθό μαλλί, είναι χαρακτηριστικό των εγκληματιών, που παραμορφώνουν κάποια εξωτερικά τους χαρακτηριστικά, πριν την τέλεση κάποιου εγκλήματος, προκειμένου να κάνουν πιο δύσκολη την ταυτοποίησή τους. Ωστόσο, όλα αυτά είναι εικασίες.

Σύμφωνα με όσα ξέρουμε για την ταινία, ο Daniel Craig θα είναι για τρίτη φορά ο ηθοποιός που θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ M θα είναι και πάλι η Judi Dench. H 32χρονη Bérénice Marlohe θα ερμηνεύσει το ρόλο της αινιγματικής και σαγηνευτικής Sévérine. Σκηνοθέτης θα είναι ο Sam Mendes.  Παράλληλα, το καστ έχει κι άλλους αστέρες, όπως τον Ralph Fiennes- αν και δεν είναι γνωστό ακόμα πιο ρόλο θα παίξει.

Στην ταινίας, η οποία αναμένεται στους κινηματογράφους γύρω στα τέλη του 2012, δοκιμάζεται η αφοσίωση του James Bond στην Μ, καθώς το παρελθόν της αρχηγού των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών έρχεται να την στοιχειώσει. Με την MI6 να δέχεται επιθέσεις από παντού, ο 007 θα πρέπει να εντοπίσει την απειλή και να την εξοντώσει, αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b