MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Το στρώμα στο Six D.O.G.S

Το έργο της ομάδας Αμάλγαμα «Το στρώμα» ανεβαίνει στο Six D.O.G.S και πραγματεύεται την ιστορία της νεότερης Ελλάδας, από το έτος 1827, όταν δημιουργήθηκε το ελληνικό κράτος, μέχρι σήμερα.

Monopoli Team

Ένας άντρας και ένα στρώμα ύπνου αποπειρώνται να εκφράσουν τη σχέση του ανθρώπου με τη χώρα όπου ζει, παράγει αλλά και καταστρέφει.

Αναφορές σε χαρακτηριστικά στοιχεία του διαταραγμένου χαρακτήρα της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας, αλλά και ουσιαστικές επιρροές από τη συνολική ρυθμό-δομή που εμφανίζει τις τελευταίες 2 εκατονταετίες, θα προσδώσουν την “ελληνικότητα” στις δράσεις του ατόμου και στις σχέσεις που θα αναπτύξει με το αντικείμενο-στρώμα. Η κυρίαρχη εικόνα ενός λαϊκού σώματος, πότε αθώου και πότε σαθρού, εξελίσσεται, μεταβάλλεται, αλλά και επαναλαμβάνεται, διακοπτόμενη από στιγμές αναφοράς σε κεντρικές πολιτικές φυσιογνωμίες, για να καταλήξει σε ένα νωθρό λαϊκό σώμα.

Με εργαλεία την κίνηση, το αντικείμενο, τον ήχο, το λόγο και το βίντεο, το νέο έργο της ομάδας Αμάλγαμα στοχεύει στο να φωτίσει τον οικείο τόπο προβάλλοντας μια διάθεση για αναστοχασμό και έντονο προβληματισμό.

Συντελεστές
Σύλληψη-Χορογραφία: Μαρία Γοργία
Ερμηνεία: Σταύρος Αποστολάτος
Βίντεο: Βάνα Κωσταγιόλα, Μαρία Γοργία,Περικλής Μαθιέλης
Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρία Γοργία, Σταύρος Αποστολάτος

Six D.O.G.S: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλ: 210 3210510

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b