MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Βρώμικα κόλπα

Από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου έως το τέλος Μαΐου το studio Κυψέλης και η ομάδα “θεατρίνων θεατές” παρουσιάζουν το θεατρικό έργο «Βρώμικα κόλπα» του David Foley σε μετάφραση Κωνσταντίνας Ρίτσου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Λιβανός.

Monopoli Team

Μια ιδιόμορφη ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μια διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων και ένα νεότερό της γοητευτικό άντρα γίνεται αφορμή για μια παράσταση γεμάτη σασπένς, που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. ‘Ερωτας, άνισα παιχνίδια ερωτικής διεκδίκησης, εφιάλτες από το παρελθόν και ένα μυστηριώδες σμαράγδι υφαίνουν την πολύπλοκη, όσο κι εντυπωσιακή, αυτή η ιστορία. Το ιδιαίτερο έγκειται στην παραστασιοποίηση, αφού ο σκηνοθέτης επέλεξε να “εγκλωβίσει” τους ήρωες σε ένα κλειστό δωμάτιο και ο θεατής καλείται να παρακολουθήσει την παράσταση κυριολεκτικά πίσω από ένα –διάτρητο- τοίχο! Άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό η παρουσία ζωντανής μουσικής –πιάνο- που υπογραμμίζει τα δρώμενα.

Πρόκειται, σύμφωνα με τη γνώμη των κριτικών, για ένα από τα τρία καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου, μαζί με την “Παγίδα θανάτου” και το “Σλουθ”.

Το βασικό γυναικείο ρόλο της Καμίλ Ντάρκους, που στην Ευρώπη και την Αμερική παίζουν σημαντικές πρωταγωνίστριες, ερμηνεύει η Μαρία Αλιφέρη, με συμπρωταγωνιστές το Χρήστο Λιακόπουλο και το Μάριο Ντερντέ.

Συντελεστές
Μετάφραση:Κωνσταντίνα Ρίστου
Σκηνοθεσία:Γιώργος Λιβανός
Στίχοι τραγουδιών και σύμβουλος Μαριάννα Τόλη
Σκηνικά – κοστούμια Δέσποινα Βολίδη
Μουσική Johannes Mueller
Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Αλμαλής
Φωτισμοί Socole Tomcini.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: David Foley
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λιβανός


Παίζουν: Μαρία Αλιφέρη, Χρήστος Λιακόπουλος, Μάριος Ντερντές.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b