MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Rooney Mara τρώει τη δουλειά της Blake Lively

Η πρωταγωνίστρια στο “Κορίτσι με το τατουάζ’ Rooney Mara είναι αυτή την περίοδο ένα από τα πιο hot ονόματα στο Hollywood. Κι από ό,τι φαίνεται η Blake Lively δεν είναι. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί η ευκολία με την οποία ο Steven Soderbergh αντικατέστησε την Lively με την Mara, για τη νέα ταινία που ετοιμάζει, το οποίο μέχρι τώρα ξέραμε με τον τίτλο The Side Effects αλλά μάλλον μετονομάζεται σε Bitter Pill και εξασφαλίζει τελικά χρηματοδότηση.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Είχαμε πει ότι υπάρχει κίνδυνος η ταινία του Soderbergh να χάσει τη χρηματοδότησή της, διότι οι παραγωγοί θεωρούσαν πως το όνομα της Blake Lively δεν είναι αρκετά δυνατό, για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία. Προκειμένου να μην υφίσταται πρόβλημα, ο σκηνοθέτης των “αστέρων” επέλεξε να κάνει αντικατάσταση και τη θέση της πρώην του Di Caprio πήρε το νέο καυτό όνομα στο σινεμά, η Rooney Mara.

Στην ταινία θα συμμετέχει, όπως έχουμε ήδη γράψει, η Cathrine Zeta Jones. To Bitter Pill  είναι ένα θρίλερ σε σενάριο του Scott Z. Burns (που έχει συνεργαστεί με τον Soderbergh και για τη συγγραφή του σεναρίου του Contagion). Στο έργο θα πρωταγωνιστεί και ο Jude Law.

Η Mara Rooney στην ταινία θα ερμηνεύει μια παντρεμένη γυναίκα, που έχει εθιστεί στα συνταγογραφημένα ψυχοτρόπα και η Catherine Zeta- Jones θα παίζει μία γιατρό.

Η Catherine Zeta- Jones είχε ξανά μεγάλη επιτυχία το 2000 με το Traffic, στο οποίο πρωταγωνιστούσε με σκηνοθέτη τον Sordebergh. Κι επειδή έχει να κάνει ταινία από το 2009, είναι προφανές ότι τα στηρίζει όλα στη νέα της συνεργασία με τον πετυχημένο σκηνοθέτη. Ο Jude Law έχει ξανασυνεργαστεί μαζί του στο Contagion.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός έχει υπογράψει να ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία The Side Effects. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο κι αυτό λόγω της συμπρωταγωνίστριας της, Blake Lively.

Social

Πρόκειται για ένα θρίλερ σε σενάριο του Scott Z. Burns (που έχει συνεργαστεί με τον Soderbergh και για τη συγγραφή του σεναρίου του Contagion). Στο έργο θα πρωταγωνιστούν και άλλοι διάσημοι, όπως η Blake Lively και ο Jude Law.

Η Blake Lively στην ταινία θα ερμηνεύει μια παντρεμένη γυναίκα, που έχει εθιστεί στα συνταγογραφημένα ψυχοτρόπα και η Catherine Zeta- Jones θα παίζει μία γιατρό.

Η Catherine Zeta- Jones είχε ξανά μεγάλη επιτυχία το 2000 με το Traffic, στο οποίο πρωταγωνιστούσε με σκηνοθέτη τον Sordebergh. Κι επειδή έχει να κάνει ταινία από το 2009, είναι προφανές ότι τα στηρίζει όλα στη νέα της συνεργασία με τον πετυχημένο σκηνοθέτη. Δεν είναι όμως όλα ρόδινα για την παραγωγή, καθώς υπάρχει κίνδυνος να χάσει τη χρηματοδότησή της, καθώς οι παραγωγοί θεωρούν πως το όνομα της Blake Lively δεν είναι αρκετά δυνατό, για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία. Ίσως τελικά να μην είναι τυχερή η Catherine.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b