MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κινδυνεύει το comeback της Catherine Zeta- Jones ελέω Blake Lively…

Τη μεγάλη επιστροφή φιλοδοξεί να κάνει η Catherine Zeta- Jones στη μεγάλη οθόνη. Γι’ αυτό και επιστρέφει στη δοκιμασμένη συνταγή της συνεργασίας της με τον σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών, Steven Soderbergh. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός έχει υπογράψει να ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία The Side Effects. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο κι αυτό λόγω της συμπρωταγωνίστριας της, Blake Lively.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πρόκειται για ένα θρίλερ σε σενάριο του Scott Z. Burns (που έχει συνεργαστεί με τον Soderbergh και για τη συγγραφή του σεναρίου του Contagion). Στο έργο θα πρωταγωνιστούν και άλλοι διάσημοι, όπως η Blake Lively και ο Jude Law.

Η Blake Lively στην ταινία θα ερμηνεύει μια παντρεμένη γυναίκα, που έχει εθιστεί στα συνταγογραφημένα ψυχοτρόπα και η Catherine Zeta- Jones θα παίζει μία γιατρό.

Η Catherine Zeta- Jones είχε ξανά μεγάλη επιτυχία το 2000 με το Traffic, στο οποίο πρωταγωνιστούσε με σκηνοθέτη τον Sordebergh. Κι επειδή έχει να κάνει ταινία από το 2009, είναι προφανές ότι τα στηρίζει όλα στη νέα της συνεργασία με τον πετυχημένο σκηνοθέτη. Δεν είναι όμως όλα ρόδινα για την παραγωγή, καθώς υπάρχει κίνδυνος να χάσει τη χρηματοδότησή της, καθώς οι παραγωγοί θεωρούν πως το όνομα της Blake Lively δεν είναι αρκετά δυνατό, για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία. Ίσως τελικά να μην είναι τυχερή η Catherine.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b