MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Από Γαλλία το νέο sexy Bond girl

Είναι γνωστό πως ο James Bond αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα και το ίδιο κάνουν με τα Bond girls οι παραγωγοί της σειράς ταινιών. Με την εικοστή τρίτη ταινία του υπερκατασκόπου να ετοιμάζεται πυρετωδώς, ξέρουμε ότι το νέο κορίτσι του 007 ονομάζεται Bérénice Marlohe και είναι από τη Γαλλία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως πολλά Bond girls έτσι και η 32χρονη Bérénice Marlohe, εκτός από ηθοποιός είναι και μοντέλο. Μέχρι στιγμής έχει παίξει κυρίως σε σειρές της γαλλικής τηλεόρασης. Στην ταινία η γαλλίδα ηθοποιός θα ερμηνεύσει το ρόλο της αινιγματικής και σαγηνευτικής Sévérine.

Σχετικά με την 23η ταινία του James Bond, είναι γνωστό ότι το ρόλο του κακού θα παίξει ο Javier Bardem, ενώ ο τίτλος αυτής είναι “Skyfall”. Ο Daniel Graig θα είναι για τρίτη φορά ο ηθοποιός που θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ M θα είναι και πάλι η Judi Dench.

Εντύπωση προκαλεί το όνομα του σκηνοθέτη, που θα είναι ο Sam Mendes. Από την Επίδαυρο και το Ριχάρδο τον Γ του Σαίξπηρ με πρωταγωνιστή τον Kevin Spacey, ο Mendes γυρίζει τα στούντιο, για να σκηνοθετήσει τον 007. Παράλληλα, το καστ έχει κι άλλους αστέρες, όπως τον Ralph Fiennes- αν και δεν είναι γνωστό ακόμα πιο ρόλο θα παίξει.

Στην ταινίας, η οποία αναμένεται στους κινηματογράφους γύρω στα τέλη του 2012, δοκιμάζεται η αφοσίωση του James Bond στην Μ, καθώς το παρελθόν της αρχηγού των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών έρχεται να την στοιχειώσει. Με την MI6 να δέχεται επιθέσεις από παντού, ο 007 θα πρέπει να εντοπίσει την απειλή και να την εξοντώσει, αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b