MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η Ute Lemper στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «Pirate Jane is back» με την Ούτε Λέμπερ.

Monopoli Team

Η τραγουδίστρια, χορεύτρια, ηθοποιός, μουσικός, ζωγράφος και μοντέλο, το «τρομερό παιδί της παγκόσμιας μουσικής σκηνής», η «μούσα των μεγάλων δημιουργών», η «μεγαλύτερη show woman του πλανήτη», η «διάδοχος των θρυλικών Μάρλεν Ντίντριχ και Εντίθ Πιάφ», η Ούτε Λέμπερ, επιστρέφει με τα τραγούδια για τα οποία την λατρέψαμε.

Με τις ερμηνείες όπως η Λόλα στο Γαλάζιο Άγγελο αλλά και στα Cats, Chicago και Cabaret, που της χάρισαν κορυφαίες διακρίσεις (βραβεία Λόρενς Ολίβιε, Μολιέρου, πρόσωπο της χρονιάς στο Billboard), κάνει το πολυαναμενόμενο θεματικό της comeback με το ρεπερτόριο που την ανέδειξε και την καταξίωσε διεθνώς ως πρώτη των πρώτων.

Η παράσταση με τίτλο PirateJaneisBack περιλαμβάνει αξέχαστα τραγούδια των Κουρτ Βάιλ και Μπέρτολτ Μπρεχτ, πινελιές από μαγευτικές μελωδίες του Άστορ Πιατσόλα και του Ζακ Μπρελ και στο ανκόρ, μεγάλες επιτυχίες των δύο μυθικών γυναικών που άλλωστε τις μοιάζει καταπληκτικά. Το ίδιο αισθαντική και φλογερή η ίδια, όμοια συγκλονιστική και απόλυτα καθηλωτική.

Η συναυλία είναι μια συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και της Λάβρυς ΕΠΕ.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b