MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους στο ONEIRO Christmas Park

Συνεχίζει τη λειτουργία του στο Ζάππειο με παιχνίδια, εκδηλώσεις και χριστουγεννιάτικη αγορά ως τις 8 Ιανουαρίου, το ONEIRO Christmas Park. Είσοδος ελεύθερη.

Monopoli Team

Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους στη χριστουγεννιάτικη αγορά με χριστουγεννιάτικα προϊόντα όπως γλυκά σοκολάτας, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, παιχνίδια, στολίδια, κεριά, κοσμήματα, παιδικά βιβλία, γκραβούρες, αφίσες και είδη λαϊκής τέχνης, να ανακαλύψουν το ταλέντο τους στο Παγοδρόμιο, ένα από τα μεγαλύτερα σκεπαστά παγοδρόμια της Αθήνας, να επιβιβαστούν στο χριστουγεννιάτικο τρενάκι, το Junior Carousel με τα αυτοκινητάκια, το Καρουζέλ με άλογα και το Ιπτάμενο Καρουζέλ.

Επίσης, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι, τα παιδιά θα μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη, και να απολαύσουν μουσικές και χορευτικές παραστάσεις στο stage του ONEIRO Christmas Park αλλά και shows, παιχνίδια από ζογκλέρ, κλόουν και μάγους.

Στο πλαίσιο της έμπρακτης απόδειξης της Κοινωνικής του Ευθύνης, το ONEIRO Christmas Park φιλοξενεί τα περίπτερα των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και το “Make-A-Wish (Κάνε-Μια Ευχή-Ελλάδος)“, στα οποία το κοινό έχει τη δυνατότητα να αγοράσει χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά, τα έσοδα των οποίων προσφέρονται για τις ανάγκες των παιδιών.

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b