MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Πινόκιο – Η αλήθεια κάτω από τη μύτη μας

Για λίγες μέρες στις 27, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά» του Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων (Τιμοκρέοντος 6Α Νέος Κόσμος) παρουσιάζεται η παράσταση “Πινόκιο – Η αλήθεια κάτω από τη μύτη μας” του Carlo Collodi.Βασισμένη στην αφιλοκερδή συμμετοχή των συντελεστών της, η παράσταση ανεβαίνει για δεύτερη φορά, μετά την επιτυχία του περασμένου Οκτωβρίου. Τα έσοδα από τις παραστάσεις θα διατεθούν στα παιδικά χωριά SOS για την ενίσχυση της λειτουργίας τους.

Monopoli Team

Για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή, η ιστορία του Πινόκιο παρουσιάζεται σαν παγκόσμια αλληγορία της ανθρώπινης μοίρας, ανατρέποντας την ιδέα ότι η ιστορία του είναι μόνο ένα παραμύθι για παιδιά.

Ο Πινόκιο είναι η αντανάκλαση του ανθρώπου και οι “περιπέτειές του” οι καταστάσεις της ζωής του, που τον οδηγούν στο δρόμο της μεταμόρφωσης από μαριονέτα σε άνθρωπο κύριο της μοίρας του.

Με φόντο το πολυπληθυσμικό περιβάλλον της Νέας Υόρκης, καθρεφτίζει την ανθρωπότητα και την καθημερινότητα της σημερινής εποχής, ακολουθώντας πιστά την ιστορία του Πινόκιο. Ατμοσφαιρικό και με χιούμορ, μας φέρνει αντιμέτωπους με την αλήθεια που βρίσκεται κάτω από τη μύτη μας.

Ώρες παραστάσεων: 20.30-22.30
Τιμές εισιτηρίων: 15€, 10€ νεανικό-φοιτητικό

Οι συντελεστές

Μετάφραση: Ελισάβετ Αρσενιάν
Διασκευή-Σκηνοθεσία: Νίκος Χανιωτάκης
Σκηνικά – Κοστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη
Μουσική – Στίχοι: Δημήτρης Λιόλιος
Χορογραφία-Επιμέλεια κίνησης: Ειρήνη Καρροπούλου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Carlo Collodi
Σκηνοθεσία: Νίκος Χανιωτάκης


Παίζουν: Ακίνολα Σαμουήλ, Απέργης Στέφανος, ΑχιλλεοπούλουΡένια, Βαΐτσου Ελένη, Βούλγαρης Γιώργος, Θωμόπουλος Πάρις, Κλάδη Άννα, Κυριακού Παναγιώτης, Μητρούδη Νάντια, Μουγκαράκη Έφη¸ Πατσιάνη Κατερίνα, Πετρίδου Σοφία, Ραπτάκης Λευτέρης, Σάββας Διονύσης , Χανιωτάκης Νίκος, Χατζάκη Κατερίνα.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b