MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οινοπνεύματα 2011: έκθεση στην Αίγλη Ζαππείου

Η 1η Έκθεση Αποσταγμάτων Αμπελοοινικής Προέλευσης, με το όνομα “Οινοπνεύματα 2011”, πραγματοποιείται στην Αίγλη Ζαππείου την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εκδηλώσεις “Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά” και “Αφρός & Φυσαλλίδες”, μία ακόμα έκθεση, τα «Οινοπνεύματα», θα βοηθήσει το ποιοτικό, εμφιαλωμένο ελληνικό απόσταγμα να σταθεί καλύτερα στην αγορά και να κερδίσει νέους φίλους.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν πολλές εταιρείες, όπως: Ε. Τσάνταλης, Κτήμα Σπυρόπουλου, Αθανάσιος Παρπαρούσης, Βιολογικό Τσίπουρο Τοκαλή, Οικογένεια Αποστολάκη, Κώστας Τσιλιλής, Αποσταγματοποιία Τυρνάβου Καρδάση, Σπύρος Λαφαζάνης, Διονύσια Κελλάρια, Βορέας Αποστάγματα, Κώστας Βρύσσας, Non Solo Vino, Ζοίνος, Σπύρος Σονιάδης, Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, Ειρήνη Θεοδωροπούλου, Vinalia.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις των «Οινοπνευμάτων», έχουν στόχο να αποδείξουν στον καταναλωτή την ανωτερότητα των τυποποιημένων αποσταγμάτων και να τα κάνουν μέρος της καθημερινής τους ζωής. Τρεις ειδικοί θα εξηγήσουν στον κόσμο τη διαδικασία παραγωγής του τσίπουρου, τις διαφορές του από τα άλλα αποστάγματα, τους λόγους για τους οποίους πρέπει να προτιμούν πάντα τα εμφιαλωμένα, τυποποιημένα προϊόντα και πώς θα το καταναλώσουν αποκομίζοντας τη μεγαλύτερη δυνατόν απόλαυση. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την εισήγηση “Ασφαλής Οδήγηση και Αλκοόλ” του συγκοινωνιολόγου Άγγελου Ρουχωτά, του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Στο πλαίσιο της 1ης Έκθεσης Αποσταγμάτων Αμπελοοινικής Προέλευσης, με το όνομα “Οινοπνεύματα 2011”, θα τοποθετηθεί και ένας προσομοιωτής οδήγησης αυτοκινήτου στην Αίγλη Ζαππείου. Ο προσομοιωτής οδήγησης είναι μία κατασκευή υψηλής τεχνολογίας, που στοχεύει στην εκπαίδευση για μια ασφαλή οδήγηση υπό σπάνιες συνθήκες αλλά και σε λιγότερο σπάνιες καταστάσεις, έως και τις συχνές καταστάσεις (π.χ. παρκάρισμα), με στόχο την οικονομική οδήγηση, κ.λ.π. Επίσης, ο προσομοιωτής οδήγησης με βάση τη συμπεριφορά του οδηγού μπορεί να διαπιστώσει αν βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ, ή χρησιμοποιεί το κινητό κ.ά..

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011, από τις 12 το μεσημέρι, μέχρι τις 8 το βράδυ, στην Αίγλη Ζαππείου στην Αθήνα.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 766 0560 και στο [email protected]

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/9XISbNYsmfs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b