MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

DV8 Physical Theatre στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου η διεθνούς φήμη ομάδας DV8 Physical Theatre και ο πολυβραβευμένος Lloyd Newson επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα και την κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμαάτων και Τεχνών με τη νέα τους δουλειά ” Can we talk about this” που έκανε πρεμιέρα το περασμένο καλοκαίρι στην Αυστραλία.

Monopoli Team

Από το κάψιμο των αντιτύπων του βιβλίου του Σαλμάν Ρουσντί, Οι σατανικοί στίχοι, έως τη δολοφονία του σκηνοθέτη Τέο Βαν Γκογκ και τη μεγάλη δημόσια αντιπαράθεση που προκάλεσε η δημοσίευση των σατιρικών σκίτσων του Μωάμεθ το 2005, το “Can we talk about this” εξετάζει κατά ποιον τρόπο αυτά τα γεγονότα έχουν αντανάκλαση και επίδραση στις πολυπολιτισμικές πολιτικές, στην ελευθερία του Τύπου και στην καλλιτεχνική λογοκρισία.

Συνεχίζοντας στα επιτυχημένα βήματα της παράστασης To Be Straight With You, αυτή η νέα παραγωγή χοροθεάτρου των DV8, που κινείται στα όρια ντοκυμανταίρ, χρησιμοποιεί πραγματικές συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό. Ανάμεσα στους συντελεστές της παράστασης συγκαταλέγονται μια σειρά από συγγραφείς, ακτιβιστές και πολιτικούς.

Συντελεστές
Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Lloyd Newson
Βοηθός Σκηνοθέτη/Διεύθυνση Θιάσου: Elizabeth Mischler
Σκηνικά-Κοστούμια: Anna Fleischle
Φωτισμοί: Beky Stoddart
Βίντεο: Tim Reid
Χορογραφία: Lloyd Newson με τους χορευτές
Συμπαραγωγή: Théâtre de la Ville και Festival d’Automne (Παρίσι), National Theatre (Μεγάλη Βρετανία), Dansens Hus (Στοκχόλμη)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: LIoyd Newson
Σκηνοθεσία: LIoyd Newson


Παίζουν: Joy Constantinides, Lee Davern, Kim Jomi Fischer, Ermira Goro, Hannes Langolf, Samir M'Kirech, Christina May, Seeta Patel, Anwar Russell, Ira Mandela Siobhan.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b