MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Μια τεράστια έκρηξη στη Θεσσαλονίκη!

Μετά την επιτυχημένη του πορεία στην Αθήνα το θεατρικό έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου παρουσιάζεται έως τις 15 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς “Μελίνα Μερκούρη” σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Καλαμαριάς.

Monopoli Team

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, σε τρυφερή ηλικία είναι περιτριγυρισμένος από όμορφα αρκουδάκια και γονείς που αρνούνται να παίξουν τον ρόλο του κακού αγγελιοφόρου και να τον ενημερώσουν σε τι πλανήτη ήρθε.

Ο μικρός Γιώργος μεγαλώνει παρακολουθώντας στην τηλεόραση τον Πόλεμο των Άστρων και νιώθει πως είναι ο εκλεκτός, ο ήρωας, ο σωτήρας του σύμπαντος, ο μεσσίας. Φαντάζεται το μέλλον του γεμάτο ηρωικές πράξεις, αστρικά ταξίδια, πνευματικούς δασκάλους και ντροπαλές πριγκίπισσες. Όταν όμως έρχεται η ώρα, μεγάλος πια, να διαβεί το κατώφλι του σπιτιού του, η αλήθεια είναι διαφορετική. Αναγκάζεται να προσκρούσει στη πεζή πραγματικότητα όταν γνωρίζει απατεώνες, κλέφτες, λωποδύτες, φίλους υποκριτές και γυναίκες που έχουν σκοπό να ξεριζώσουν την καρδιά του και να φύγουν.

Πρόκειται για ένα επίκαιρο κείμενο γεμάτο αλήθεια, ευστοχία, χιούμορ με στόχο να διακωμωδήσει τα ήθη και να προβληματίσει μικρούς και μεγάλους.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου, Κώστας Γάκης
Μουσική-Στίχοι: Κώστας Γάκης
Σκηνικά-Κοστούμια: Μαργαρίτα Χατζηιωάννου
Σχεδιασμός φωτισμών: Σάκης Μπιρμπίλης
Βοηθοί σκηνοθέτη: Νατάσα Μαρματάκη, Βάσια Ατταριάν
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μαρία Φιλίνη, Κατερίνα Μαυρογεώργη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Βασίλης Μαυρογεωργίου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου, Κώστας Γάκης


Παίζουν: Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μαρία Φιλίνη, Κατερίνα Μαυρογεώργη

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b