MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χοροθέατρο

Χρόνια Πολλάάάά στο θέατρο Άλφα

Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία τον Μάιο του 2011 στο θέατρο Όλβιο, η om@dance επαναλαμβάνει την παρουσίαση του έργου “Χρόνια Πολλάάάά”, στο θέατρο ΑΛΦΑ, από τις 21 Νοεμβρίου και για τέσσερις μόνο παραστάσεις.

Monopoli Team

Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική μαύρη κωμωδία με ζωντανή μουσική και τραγούδι επί σκηνής. Όταν σ’ ένα έργο για δύο ηθοποιούς, ο ένας αρρωστήσει, η παράσταση ακυρώνεται. Εκτός αν ο υγιής παίξει και τους δύο ρόλους. Όταν ο υγιής ηθοποιός πάει στο θέατρο αποφασισμένος να παίξει και τους δύο ρόλους, είναι προετοιμασμένος ψυχολογικά να αντιμετωπίσει μια άδεια σκηνή. Εκτός αν το θέατρο είναι στοιχειωμένο…

Στην παράσταση, η οποία είναι αφιερωμένη σε όλους τους καλλιτέχνες που ευχήθηκαν να πεθάνουν στο σανίδι και… τα κατάφεραν, δεν θα υπάρχει εισιτήριο αλλά ένας κουμπαράς, ώστε ο καθένας να συνεισφέρει με ό,τι ποσό επιθυμεί.

Ημερομηνίες παραστάσεων:
21, 28 Νοεμβρίου
5, 12 Δεκεμβρίου

Συντελεστές
Κείμενα – σκηνοθεσία: Δάφνη Μαρκάκη
Χορογραφίες: Pierre Tavernier
Μουσικές διασκευές: Πέτρος Πολίτης
Κοστούμια – σκηνικά: Δάφνη Μαρκάκη , Νεφέλη Μαρκάκη

[iframe src=”http://player.vimeo.com/video/23627569?title=0&byline=0&portrait=0″ width=”400″ height=”225″ frameborder=”0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen ]

Omad@nce ”Xρόνια Πολλάάάά” 2011 (video trailer) from ΚΑΦΕNEIO ΤΩΝ Α. PRO 2011 on Vimeo.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Δάφνη Μαρκάκη


Παίζουν: Νεφέλη Μαρκάκη, Γιάννης Φιλιας, Πέτρος Πολίτης ,Δάφνη Μαρκάκη, Ναστα Κοντοπίδη, Βαγγέλης Μαρκάκης, Σταύρος Βολκος, Εβίκη Δαφαλια, Βαγγέλης Κρανιώτης.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b