MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Προδοσία

Το θέατρο Σημείο παρουσιάζει την ” Προδοσία” του Χάρολντ Πίντερ, σε σκηνοθεσία Νίκου Διαμαντή.

Monopoli Team

Πρόκειται για μια ιστορία που εξελίσσεται κρυφά, παράνομα και παράλληλα με την καθημερινότητα των ηρώων. Πρωταγωνιστές της είναι η Έμμα, ο Τζέρι και Ρόμπερτ. Το έργο πραγματεύεται τη σχέση των ηρώων στην διάρκεια επτά ετών.

Μια σχέση που παρουσιάζεται αντίστροφα, ξεκινώντας από το δυνατό τέλος της και τελειώνοντας με την αρχή της, το πρώτο παράνομο φιλί. Ξεκινάει με τα πρόσωπα γεμάτα αμφιβολίες να πίνουν σ’ ένα μπαρ, και τελειώνει επτά χρόνια νωρίτερα, σε ένα δωμάτιο, όπου οι ήρωες είναι γεμάτοι πάθος, έτοιμοι να παραδοθούν στον έρωτα.

Η αγάπη, ο έρωτας και η απιστία είναι τα θέματα που χαρακτηρίζουν το έργο, που αναζητά τι δεν λένε οι άνθρωποι μεταξύ τους, τι δεν μπορούν να πουν και στο τέλος τι επιλέγουν να πουν ο ένας στον άλλο. Μία προδοσία εκτυλίσσεται σε πολλά διαφορετικά επίπεδα, που επιτρέπουν στο κοινό να διαπιστώσει μέσα από μικρά ψέματα το σύνολο της απιστίας.

Η παράσταση στο Θέατρο Σημείο διαδραματίζεται σαν ένα μικρό μουσικό σύνολο εγχόρδων. Οι θεατές βιώνουν μιά διαφορετική θεατρική εμπειρία παρακολουθώντας σε απόσταση αναπνοής τους ηθοποιούς, συμμετέχοντας δίπλα τους σε μία εύθραστη εξομολόγηση ζωής.
Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Νίκου Διαμαντή, μετάφραση Εύας Γεωργουσοπούλου με τους Ιωάννα Μακρή (Εμμα), Γεράσιμο Δεστούνη (Ρόμπερτ), Αυγουστίνο Ρεμούνδο (Τζέρρυ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Χάρολντ Πίντερ
Σκηνοθεσία: Νίκος Διαμαντής


Παίζουν: Ιωάννα Μακρή,Γεράσιμος Δεστούνης, Αυγουστίνος Ρεμούνδος

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b