MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Ρώσικη Ρουλέτα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης παρουσιάζει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την παράσταση “Ρώσικη Ρουλέτα” , στην Αίθουσα Black Box στις 11,12,13 και 18,19,20, 26 και 27 Νοεμβρίου, στις 21:00.

Monopoli Team

Η παράσταση αποτελείται από τρία μονόπρακτα του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ «Η Αρκούδα», «Πρόταση Γάμου», «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» , στα οποία ο γνωστός σκηνοθέτης καταπιάνεται με τις σχέσεις των δύο φύλων, τις τραγικές και κωμικές πλευρές τους. Το έργο ανεβαίνει σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ, σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια Λίλλυς Μελεμέ, σκηνικά-κοστούμια Ελένης Δουνδουλάκη και φωτισμούς Μελίνας Μάσχα.

Ο Ρώσος συγγραφέας στα έργα του αυτά παρομοιάζει τον έρωτα με ρώσικη ρουλέτα καθώς και τα δύο είναι επικίνδυνα παιχνίδια με απρόβλεπτες συνέπειες, προσδίδοντάς τους ταυτόχρονα μια γεύση από το ιδιόμορφο χιούμορ του. Στα μονόπρακτα, ο Τσέχωφ αναδεικνύει με τον πιο ανάλαφρο τρόπο την τραγική κωμωδία της ανθρώπινης ύπαρξης. Βαθύτατος γνώστης της ανθρώπινης ψυχής και γιατρός ο ίδιος, τοποθετεί προσεκτικά στο μικροσκόπιο την αιώνια διαμάχη των δύο φύλων και αποκαλύπτει πως πίσω από τον ανίκητο εγωισμό τους κρύβεται η ανάγκη για ευτυχία.

Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη: Πειραιώς 206, Ταύρος.
Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του Iδρύματος:  Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 11.00-12.00 ή στα καταστήματα Public
τηλ. 2103418579

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: ΛίλλυςΜελεμέ


Παίζουν: Άννα Κουτσαφτίκη, Δημήτρης Μυλωνάς, Στρατής Πανούριος.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b